Τι ισχύει με Βιεϊρίνια - Λουτσέσκου

Από sdna.gr: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «φωτογράφισε» ξεκάθαρα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, κάνοντας σαφές πως ο Πορτογάλος βρίσκεται στα υπόψιν της Αλ Χιλάλ. Για προχωρημένες επαφές μιλούν οι Σαουδάραβες - Τι ακριβώς ισχύει...
Πηγή: sdna.gr
Τι ισχύει με Βιεϊρίνια - Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με μια σειρά αλλαγών το καλοκαίρι, ρίχνοντας ξεκάθαρα το βάρος στους ομίλους του Champions League και κλήθηκε από νωρίς να ανέβει το δικό του... Γολγοθά για να φτάσει μια «ανάσα» από το μεγάλο στόχο. Από την άλλη, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέλεξε να συνεχίσει το δικό του πρόγραμμα με ατομικές προπονήσεις προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για κάθε νέα πρόκληση που επρόκειτο να βρεθεί στο δρόμο του.

Η υπάρχουσα κατάσταση προκάλεσε το ενδιαφέρον του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή -όμως- είχε κάνει σαφές πως θα εμπλακεί σε περίπτωση που το τοπίο με τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίσει απόλυτα δεδομένου πως οι φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Βιεϊρίνια κρατούν εδώ και καιρό.

Κάτι που φρόντισε να περάσει και στους συνεργάτες του καθώς δεν ήθελε να δημιουργήσει τυχόν προβλήματα, μπαίνοντας «σφήνα» στις όποιες συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο. Χαρακτηριστικό είναι πως κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στο OPEN, ανέφερε δις: «Σκέφτομαι αυτήν την περίοδο να φέρω έναν παίκτη που έπαιζε στον ΠΑΟΚ, γιατί έχει λήξει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και σταμάτησε η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές» για να προσθέσει στη συνέχεια: «Νομίζω ότι η υπόθεση μεταξύ εκείνου και του ΠΑΟΚ έχει κλείσει...».

Την επομένη της συνέντευξης, τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας μιλούν για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική καθώς έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές και η υπόθεση έχει ακόμη δρόμο μπροστά της...

Διαβάστε ακόμη...