«Δεν μπορούσαμε να βάλουμε τη δεύτερη ομάδα μας»

Από paok24.com: Στο "βαρύ" πρόγραμμα της ομάδας του και των περιορισμένων επιλογών που του δίνει το ρόστερ της Κράσνονταρ, απέδωσε ο Μουράντ Μουσάεφ μεγάλο μέρος της χθεσινής αποτυχίας της ομάδας του να πάρει το "διπλό" εις βάρος της Σότσι.
Πηγή: paok24.com
«Δεν μπορούσαμε να βάλουμε τη δεύτερη ομάδα μας»

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Κράσνονταρ δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το 1-1 με τη Σότσι:

«Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ενεργήσαμε αρκετά επιθετικά. Επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πετύχει ένα γκολ. Το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, ήταν υπό τον έλεγχό μας. Μετά την ανάπαυλα, συνεχίσαμε με το ίδιο πνεύμα.

Ισοφαρίσαμε, αλλά στη συνέχεια μειώσαμε τη δραστηριότητά μας. Ήταν απαραίτητο να συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα προκειμένου να κερδίσουμε. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το ρωσικό πρωτάθλημα αποτελείται στο σύνολό του από τέτοια παιχνίδια. Έπρεπε να βρούμε αποθέματα δυνάμεων και να κερδίσουμε. Θα εργαστούμε πιο σκληρά στη συνέχεια για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε καλύτερα σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Έχουμε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα και έναν μικρό αριθμό παικτών. Αποθεραπευτήκαμε, προετοιμαστήκαμε σωστά αλλά ίκσως αφήσαμε πάρα πολλές δυνάμεις στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ήμασταν καλοί σήμερα (σ.σ. χθεσ).

Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει με ομάδες όπως η Σότσι. Είναι πολύ καλά οργανωμένοι και κάνουν πολλή δουλειά χωρίς την μπάλα. Ήταν απαραίτητο να πιέσουμε τον αντίπαλο, όχι να τον αφήσουμε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν εμφανίστηκαν πολλοί χώροι στο γήπεδο, έπρεπε να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Δυστυχώς, δεν το κάναμε.

Έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και δεν τα κάναμε. Αν θέλαμε πάντως να κρατήσουμε δυνάμεις ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να παραταχθούμε με την δεύτερη ομάδα, όπως έκανε ο ΠΑΟΚ, που έπαιζε σχεδόν ταυτόχρονα με εμάς.

Δεν μπορούμε όμως να αντέξουμε κάτι τέτοιο. Επιπλέον, δεν θέλουμε να διαχωρίσουμε τις διοργανώσεις, γιατί κάθε μία από αυτές έχει μεγάλη σημασία για εμάς".

Διαβάστε ακόμη...