«Στον δρόμο για την Φλουμινένσε ο Ζαμπά»

Από paok24.com: Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στη Φλουμινένσε, μετά τον προχθεσινό αποκλεισμό της από την Γκοϊάς στο Κύπελλο Βραζιλίας με σκορ 3-1, με τους ανθρώπους της "Φλου" να προσπαθούν να αντιστρέψουν το κλίμα με... μεταγραφές!
Πηγή: paok24.com
«Στον δρόμο για την Φλουμινένσε ο Ζαμπά»


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σημερινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "globoesporte.globo.com", μετά από πολύωρη σύσκεψη μεταξύ του προέδρου του συλλόγου, Μάριο Μπιτενκουρτ, του εκτελεστικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Πάουλο Αντζιόνι και του προπονητή Ονταΐρ Ελμάν, αποφασίστηκε η άμεση ενίσχυση του ρόστερ και δη της επίθεσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση και έχοντας προηγηθεί η αποχώρηση του Εβανίλσον ο οποίος κατέληξε στην Πόρτo, η Φλουμινένσε περιμένει μέσα στην εβδομάδα την άφιξη του Λούκα στο Ρίο προκειμένου o 30χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Αλ Κορ να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, ενώ στο ρεπορτάζ σημειώνεται:

"Μία ακόμα ενίσχυση που αναμένεται να ολοκληρωθεί είναι ο Λέο Ζαμπά, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κορίνθιας και νυν του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Φλουμινένσε προκειμένου να αγωνιστεί σε αυτήν ως δανεικός και να αποτελέσει άλλη μία επιλογή για την επίθεση.

Βέβαια, ένα από τα όνειρα των οπαδών της Φλουμινένσε είναι ο 23χρονος Ουρουγουανός Ιγνάσιο Ραμίρεζ, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται ανάμεσα στους στόχους. Η Φλουμινένσε θα χρειαστεί ένα μεγάλο ποσό για την συγκεκριμένη μεταγραφή, το οποίο δεν διαθέτει, προκειμένου να αποκτήσει τον πολλά υποσχόμενο επιθετικό από την Λίβερπουλ Μοντεβιδέο. Χωρίς χρήματα, η Φλουμινένσε προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητα για να ολοκληρώσει πιο βιώσιμες κινήσεις".

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φλουμινένσε βρίσεται στην 11η θέση της Serie A με μόλις 14 βαθμούς μετά από 11 αγώνες, ενώ του αποκλεισμού από την Γκοϊάς ακολούθησαν διαμαρτυρίες από οπαδούς της στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξη της αποστολής.

Διαβάστε ακόμη...