Έτσι «κόλλησε» η Κράσνονταρ! (video)

Από paok24.com : Το... παράδειγμα του ΠΑΟΚ ακολούθησε χθες η Κράσνονταρ, η οποία δεν κατάφερε να πάρει το "διπλό" στην έδρα της Σότσι.
Πηγή: paok24.com
Έτσι «κόλλησε» η Κράσνονταρ! (video)

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έμεινε πίσω στο σκορ στο 5ο μόλις λεπτό από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάν Νομπόα, με τον Πετρόφ να ισοφαρίζει στο 59΄ και το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος, παρά το ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 55΄.

Η Κράσνονταρ αγωνίστηκε χωρίς τον Βάντερσον που αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Τρίτη, ενώ υπάρχει αγωνία και για τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 75ο λεπτό.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι "πράσινοι" του Μουσάεφ παρέμειναν στην 5η θέση με 15 βαθμούς μετά από 9 αγώνες (4 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες) και απέχουν 5 βαθμούς από την κορυφή, ενώ είναι βέβαιο πως θα "πέσουν" πιο χαμηλά στη βαθμολογία με το τέλος της αγωνιστικής, καθώς σήμερα θα πραγματοποιηθούν τέσσερις αναμετρήσεις και αύριο άλλη μία.

Η σύνθεση της Κράσνονταρ: Σαφόνοφ, Σμολνίκοφ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Πετρόφ (82' Κουτοβόι), Όλσον (46' Γκαζίνσκι), Βιλένα (56' Ραμίρεζ), Καμπελά, Ούτκιν, Κλάεσον, Μπεργκ (75' Σουλεϊμάνοφ).

Διαβάστε ακόμη...