Κάν΄το όπως τον Αύγουστο (video)

Από paok24.com: ΠΑΟΚ και Βόλος δεν θα συναντηθούν σήμερα για πρώτη φορά στο πλαίσιο της σεζόν 2020-21. Και αυτό γιατί αναμετρήθηκαν στις 10 Αυγούστου, εκ νέου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους.
Πηγή: paok24.com
Κάν΄το όπως τον Αύγουστο (video)

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν βέβαια ιδιαίτερα καλός στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές και έφτασε στη νίκη με σκορ 2-0, χάρη σε γκολ των Άκπομ (58΄) και Κούτσια (81΄), με τους ποδοσφαιριστές του Βόλου από την πλευρά τους, υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη που λίγες ημέρες αργότερα αποτέλεσε παρελθόν πριν καν προλάβει να καθίσει στον πάγκο σε επίσημο παιχνίδι, να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως σε σχέση με τους "ασπρόμαυρους" που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Βόλο, παρελθόν αποτελούν οι Λημνιός και Βέρνμπλουμ, ενώ σε δυσμενή θέση βρίσκονται οι Μάτος και Ζαμπά.

Οι συνθέσεις:

Βόλος: Γκαράβελης (46' Κλέιμαν), Ντεντάκης, Φεράρι (76' Μπάλλας), Μήτογλου, Τσοκάνης, Γέντρισεκ, Μουνίθ (46' Μπαρτόλο), Γκουαροτσένα (46' Κολόμπο), Μπαριέντος (57' Κρητικός), Λούντεβαλ (62' Κορέλα), Ριένστρα

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ίνγκασον (46' Μιχάι), Λημνιός, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπαλογιάννης, Ζαμπά (31' Μπίσεσβαρ), Σβιντέρσκι, Τζόλης. Στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Μιχάι, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Άκπομ, Τσιγγάρας, Βέρνμπλουμ, Μάτος, Κούτσιας, Πέλκας και Τσαούσης.

Διαβάστε ακόμη...