«Έχω την ευκαιρία να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ!»

Από paok24.com:Η εξομολόγηση του Κροάτη επιθετικού για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Έχω την ευκαιρία να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ!»

Ως ένα νέο μεγάλο βήμα για την καριέρα του, χαρακτήρισε την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ, ο Αντόνιο Τσόλακ με δηλώσεις του σε κροατική ιστοσελίδα.

Ο επιθετικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε φυσικά και στα έντονα συναισθήματα που έχει για την Ριέκα, καθώς και στις όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές που έζησε με την κροατική ομάδα, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι πάντα θα είναι καλοδεχούμενος σε αυτήν.

Μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο, παρουσιάζουν τα όσα είπε για τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας ιδιαίτερα ανυπόμονος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου.

«Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι κορυφαίος στόχος να αγωνιστεί στο Champions League και ελπίζω ότι με τον ΠΑΟΚ μπορούμε να το καταφέρουμε. Δεν έπαιξα στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Κράσνονταρ, όμως έχω το δικαίωμα να αγωνιστώ στην ρεβάνς και ανυπομονώ πολύ.

Μιλώντας με τον προπονητή διαπίστωσα ότι ξέρει πολλά περισσότερα για εμένα από ότι περίμενα. Μίλησε με πολλούς παίκτες και ανθρώπους, γιατί ενδιαφερόταν να πάρει στην ομάδα όχι μόνο έναν καλό ποδοσφαιριστή, αλλά και έναν καλό χαρακτήρα. Είμαι χαρούμενος που πίστεψε ότι εγώ διαθέτω αυτά τα χαρακτηριστικά και θα προσπαθήσω να του το ανταποδώσω με την εικόνα μου στον αγωνιστικό χώρο.

Έχω την ευκαιρία να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ και να σκοράρω πολλά γκολ. Αυτός είναι ο στόχος μου πλέον».

Διαβάστε ακόμη...