“O ΠΑΟΚ έχει απίστευτο σύνολο…”

Από thessports.gr : Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο στον Βόλο την τοπική ομάδα και ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας, Άνχελ Λόπεθ μίλησε γι’ αυτό το παιχνίδι, αλλά και για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Κράσνονταρ…
Πηγή: thessports.gr
“O ΠΑΟΚ έχει απίστευτο σύνολο…”

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Μετρόπολις 95,5:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ αξιόλογο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς είχαμε πολύ καλή παρουσία κόντρα σε Ατρόμητο και Άρη. Είναι εκπληκτικό ότι θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, ανυπομονούμε. Είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ. Εύχομαι τα καλύτερα για πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Θεωρούμε ότι έχουμε ανταγωνιστική ομάδα, πιστεύω θα είναι σκληρό παιχνίδι».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του Δικεφάλου που θεωρεί ότι αξίζει να προσέξει:

«Ο ΠΑΟΚ έχει απίστευτο σύνολο. Διαθέτει δύο παίκτες για κάθε θέση και ο καθένας έχει ίδιες πιθανότητες να ξεκινήσει στην 11άδα. Από κει και πέρα, εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, από τη μία να δείξουμε το παιχνίδι μας και από την άλλη να προσέξουμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ».

Για το αν θεωρεί ότι θα έχει πρόβλημα σε περίπτωση που κάνει δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μετά και την ήττα από τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιος είναι ο Βόλος αλλά και τι πρόγραμμα είχαμε στην έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε τρεις πολύ καλές ομάδες, παίξαμε με Ατρόμητο, Άρη και τώρα ΠΑΟΚ. Ακόμα κι αν δεν ήταν θετικό το αποτέλεσμα με τον Άρη, θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή η απόδοση μας. Εμείς εστιάζουμε στο να συνεχιστεί η πολύ καλή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Είμαστε μια νέα ομάδα, με 15 καινούριους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για το «δυνατό χαρτί» του Βόλου που βρίσκεται εκτός γηπέδου, τον πρόεδρο, κ. Αχιλλέα Μπέο:

«Είμαι πολύ ευγνώμων και χαρούμενος για την ευκαιρία που μου έδωσε ο πρόεδρος να έρθω και να προπονήσω στην ελληνική Super League. Θα του χρωστώ ευγνωμοσύνη σε όλη μου τη ζωή για την ευκαιρία αυτή. Θεωρώ ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και πολύ γνωστό στην υπόλοιπη Ευρώπη. Θα δίνω κάθε μέρα τον καλύτερο μου εαυτό και πιστεύω φέτος θα είναι μια καλή χρονιά για τον Βόλο».

Για το αν δοκίμασε τσίπουρο στον Βόλο:

«Όχι, δεν δοκίμασα ακόμα. Δε γνώριζα τίποτα για τον Βόλο, απολύτως τίποτα. Διαπίστωσα, όμως, ότι είναι μια όμορφη πόλη, με πολύ ζεστούς ανθρώπους, με έχουν αγκαλιάσει όλοι. Επειδή είμαι από τη Μαδρίτη, όπου δεν έχουμε θάλασσα, το γεγονός ότι έχει θάλασσα στον Βόλο είναι εξαιρετικό για εμένα, απολαμβάνω τη διαμονή μου εδώ».

Διαβάστε ακόμη...