«Τι άλλο να ζητήσεις;»

Από inpaok.com : Για τη μεταγραφή του στη Μίντλεσμπρο και το πως τον έπεισε ο προπονητής της ομάδας, Νιλ Γουόρνοκ, μίλησε ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ, στους Άγγλους δημοσιογράφους.
Πηγή: inpaok.com
«Τι άλλο να ζητήσεις;»

Μιλώντας μέσω zoom σε δημοσιογράφους για πρώτη φορά μετά τη μετακίνηση του στη «Μπόρο», ο Άκπομ ανέφερε:

«Δε χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια να πεισθώ. Ο προπονητής με κάλεσε στο τηλέφωνο. Αυτό δείχνει πόσο πολύ με θέλει εδώ. Μόλις το κλείσαμε, μίλησα με τον ατζέντη μου και είπα ότι είμαι έτοιμος να επιστρέψω.

Όλοι γνωρίζουν τον προπονητή, είναι σπουδαία προσωπικότητα και χαρακτήρας. Δεν είναι απλά μάνατζερ, είναι μέντορας. Έχει το μαγικό άγγιγμα, ελπίζω να κάνει το ίδιο και με εμένα. Είναι εκπληκτικός. Όλοι γνωρίζουν την προϊστορία του και τις επιτυχίες με τις ανόδους. Το έχει καταφέρει στο παρελθόν και θέλει να το κάνει πάλι.

Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν ότι πιστεύει πως μπορεί να με κάνει παίκτη επιπέδου Premier League. Όταν σου το λέει αυτό ένας προπονητής, τότε δε χρειάζεται να το πολυσκεφτείς. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σύλλογο, έναν προπονητή που θέλει να πάρει το καλύτερο από εμένα – τι άλλο να ζητήσεις;».

Διαβάστε ακόμη...