Συνεργασία του ΠΑΟΚ με τη VISION INSURANCE

Aπό paokfc.gr: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη VISION INSURANCδημιούργησε μια σειρά από ασφαλιστικά προϊόντα αυτοκινήτου φτιαγμένα αποκλειστικά για τους φίλου της ομάδας.
Πηγή: paokfc.gr
Συνεργασία του ΠΑΟΚ με τη VISION INSURANCE

Τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα τη σχέση ποιότητας και τιμής των υπηρεσιών που πρέπει να απολαμβάνουν οι φίλοι της ομάδας μας . Η σειρα με τα ασφαλιστικά πακέτα είναι διαθέσιμη στο paokinsurance.gr και μέσω επιλεγμένων ασφαλιστών πρακτόρων.Η VISION INSURANCE με έδρα τη Θεσσαλονίκη παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης σε συνεργασία με πολυεθνικούς οργανισμούς πιστοποιημένους και εγκεκριμένους απο τις εποπτικές αρχές.

Η στελέχωση της εταιρίας αποτελείται από έμπειρα και εξιδεικευμένα στελέχη με πολυετή πείρα και προϋπηρεσία στον κλάδο των ασφαλειών.Το όνομα VISION INSURANCE αποκαλύπτει το όραμα του πρόεδρου/διευθύνωντα συμβούλου Γιάννη Στογιαννίδη και του γενικού διευθυντή Αθανασίου Ζούντα να δημιουργούν ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των ασφαλισμένων με ξεκάθαρες λύσεις και να συνεργάζονται με ασφαλιστικές εταιρείες με φερεγγυότητα και ποιότητα υπηρεσιών.

Τρόποι επικοινωνίας:Tηλ: 23820 41926/2310 241926email: [email protected]

Διαβάστε ακόμη...