«Πρέπει να δοθεί άδεια για να παίξουν οι έφηβοι με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, έδωσε συνέντευξη Τύπου σήμερα, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες και μίλησε, μεταξύ άλλων και για το προγραμματισμένο παιχνίδι του Σαββάτου.
Πηγή: paok24.com
«Πρέπει να δοθεί άδεια για να παίξουν οι έφηβοι με τον ΠΑΟΚ»

Πιο συγκεκρκιμένα ανέφερε...

«Κάποιος άλλος άνθρωπος εκπρόσωπος της εν λόγω εταιρίας μου είπε να κάνουμε μία συνάντηση για την Παρασκευή. Ενημέρωσα ότι υπάρχει αγώνας Κυπέλλου το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ και φυσικά η ομάδα δεν μπορεί να κατέβει υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο λόγος που δεν θέλω να ξεκινήσω τη χρονιά μόνο με υποσχέσεις, είναι πως και πέρυσι άνθρωποι του Πανιωνίου μου είπαν για κάποιες χορηγίες, που όμως δεν έγινε κάτι τετοιο.

Αν βρεθεί η εγγυητική δεσμεύομαι ότι θα βάλω τα λεφτά για να τρέξει η ομάδα, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Η ομάδα δεν θα ξεκινήσει αν δεν βρεθεί οικονομική στήριξη από Πανιώνιους ή αν δεν πωληθεί η ομάδα. Θα πρέπει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ να δώσει άδεια ο Ερασιτέχνης για να παίξει η ομάδα Εφήβων. Αλλιώς με το -2 μπορεί να είναι καταδικαστικό για την ομάδα όλη τη χρονιά. Δεσμεύομαι ότι τα οικονομικά το ταξίδι θα το βάλω εγώ, αρκεί ο Ερασιτέχνης να δώσει την σχετική άδεια».

Διαβάστε ακόμη...