Ικανοποίηση και νέα φιλικά τεστ

Από paok24.com:Ανεβάζουν ρυθμό καθημερινά οι νταμπλούχες.
Πηγή: paok24.com
Ικανοποίηση και νέα φιλικά τεστ

Αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν μετρούν στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που μπαίνει στην στην πέμπτη εβδομάδα της προετοιμασίας της.

Η ικανοποίηση για την κατάσταση της ομάδας είναι φανερή στο τεχνικό τιμ, που σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύεται, και θέλει να διατηρήσει τον αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, με νέα φιλικά τεστ.

Ιδιαίτερα θετικό είναι επίσης το γεγονός ότι η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από Πελεκίδη - Βακάλη και στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, οι γυναίκες του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσουν το τμήμα εφήβων του Δικεφάλου, και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου θα τεθούν αντιμέτωπες με το παιδικό τμήμα του Φοίβου Συκεών.

Για την ολοκλήρωση της τέταρτης εβδομάδας προετοιμασίας, η Δήμητρα Μπατζαρακούδη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε ανεβάσει αρκετά τους ρυθμούς της προετοιμασίας μας, ολοκληρώσαμε την τέταρτη εβδομάδα. Έχουμε φτάσει σ' έναν πολύ καλό ρυθμό, ευτυχώς δεν έχουμε καμία απώλεια και είμαστε όλες υγιέστατες. Η δουλειά που κάνουμε βγαίνει στο γήπεδο, δένουμε με τις καινούργιες παίκτριες, το κλίμα είναι οικογενειακό. Στα τέσσερα φιλικά που δώσαμε, ότι δουλεύουμε στις προπονήσεις, βγαίνει».

Διαβάστε ακόμη...