Άκπομ: «Για αυτό επέλεξα την Μίντλεσπρο»

Από sdna.gr: Ο Τσούμπα Άκπομ επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο, με τον πρώην -πλέον- επιθετικό του ΠΑΟΚ να μιλάει για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην «Μπόρο».
Πηγή: sdna.gr
Άκπομ: «Για αυτό επέλεξα την Μίντλεσπρο»

Ο Άκπομ αποκάλυψε ότι ο κύριος λόγος που επέλεξε να πάρει μεταγραφή στην Μίντλεσμπρο είναι η παρουσία του Νιλ Γουόρνοκ στον πάγκο της, τονίζοντας ότι δεν είναι ένας απλός προπονητής, αλλά ο μέντορας της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να πειστώ. Ο προπονητής μου τηλεφώνησε και μου έδειξε πόσο με ήθελε. Μίλησα με τον ατζέντη μου μετά τη συνομιλία και του είπα ότι θέλω να γυρίσω πίσω.

Όλοι ξέρουν τον προπονητή (σ.σ. είναι ο Νιλ Γουόρνοκ). είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Δεν είναι ένας απλός προπονητής είναι ο μέντορας μας. Έχει το μαγικό άγγιγμα. Ελπίζω να πιάσει και σε μένα αυτό.

Όλοι γνωρίζουν ότι είναι έχει πολλά ρεκόρ και επιτυγχάνει να προβιβάζει ομάδες. Το έχει κάνει στο παρελθόν και και ξέρω ότι θέλει να το ξανακάνει. Το πρώτο που μου είπε είναι ότι θα με κάνει παίκτη της Premier League. Όταν στο λέει αυτό ένας προπονητής χάνεις το μυαλό σου».

Διαβάστε ακόμη...