Ο Πανιώνιος, το μέλλον του και η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τη σεζόν 2020-2021 από τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με την κληρωτίδα να έχει φέρει στο δρόμο του τον Πανιώνιο, το προσεχές Σάββατο.
Πηγή: paok24.com
Ο Πανιώνιος, το μέλλον του και η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο


Θεωρητικά, η προετοιμασία των παικτών του Κώστα Μέξα για το παιχνίδι αυτό, έχει ξεκινήσει, αλλά ο Πανιώνιος τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν έχει ούτε διοίκηση, ούτε ρόστερ...

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Sdna.gr», ο νυν ιδιοκτήτης, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δε θα συνεχίσει, είναι σε επαφές με επιχειρηματία, προκειμένου να αναλάβει, με τον Κώστα Μίσσα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο, στη θέση του προπονητή.

Αυτά, ακόμα και να συμβούν, προφανώς δε θα γίνουν μέχρι το Σάββατο, ωστόσο υπάρχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο αν δεν «κατέβει» ο Πανιώνιος, θα ξεκινήσει με -2 στο πρωτάθλημα της Basket League.

Το ενδεχόμενο που ακούγεται, είναι ο Πανιώνιος να κατέβει στο παιχνίδι του Σαββάτου, με την εφηβική του ομάδα, ούτως ώστε να μη μηδενιστεί και να μπορεί να ξεκινήσει τη νέα σεζόν (εφόσον βρεθεί λύση διοικητικά), από την ίδια βαθμολογική αφετηρία με τις άλλες ομάδες.

Πολύ μπερδεμένη κατάσταση, με τον ΠΑΟΚ να είναι στη μέση, ενώ το επόμενο παιχνίδι στο Κύπελλο, εφόσον υπάρχει πρόκριση (με οποιονδήποτε τρόπο) με τον Πανιώνιο, είναι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, με το νικητή του ζευγαριού Λάρισα-Χαρίλαος Τρικούπης, στο Παλατάκι.

Διαβάστε ακόμη...