Αναλύοντας την Κράσνονταρ: Αυτά πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ (vid)

Από repress.gr : Η Κράσνονταρ δεν είναι το όνομα «φόβητρο» όπως ήταν η Μπενφίκα για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα με ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα, δεν «ψάχνεται» εν μέσω αλλαγών στο ρόστερ όπως η Μπενφίκα. Έχει ομοιογένεια, έχει δουλέψει πολύ σε όλους τους τομείς, σε θέματα τακτικής.
Πηγή: repress.gr
Αναλύοντας την Κράσνονταρ: Αυτά πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ (vid)

Ξέρει να ξεφεύγει από την πίεση

Βασιζόμενη στο 4-2-3-1, η Κράσνονταρ είναι μια ομάδα που θα πρέπει να τ καλοσκεφτείς αν προσπαθήσει να την πιέσεις ψηλά. Η ρωσική ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ στο θέμα την αντιμετώπισης πίεσης από τον αντίπαλο στο πρώτο τρίτο του γηπέδου, έχοντας αρκετούς «μηχανισμούς» αποφυγής αυτής.

Έτσι αξιοποιεί τους ακραίους της

Ένα επιπλέον στοιχείο της έχει να κάνει με τον τρόπο που παίζουν οι ακραίοι της. Τα μπακ της ανεβαίνουν για να «απελευθερώσουν» τους εξτρέμ, οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν αποδείξει πως ξέρουν να κινούνται στο χώρο, αναζητώντας πολλές φορές τον τρόπο να γίνουν απειλητικοί ερχόμενοι από τον άξονα.

Έτσι αξιοποιεί το «δεκάρι» της

‘Όταν η Κράσνονταρ βρίσκει απέναντί της ομάδα με δυο εσωτερικούς μέσους, τότε προσπαθεί να την αποδιοργανώσει παίζοντας κάθετα, με τον επιτελικό της μέσο να ψάχνει χώρους στο μεσοδιάστημα.

Έτσι αξιοποιεί τον Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι το σημείο αναφοράς της επίθεσης της Κράσνονταρ, με τον Σουηδό να «τραβιέται» και έξω από το κουτί για να δημιουργήσει χώρους για τους μεσοεπιθετικούς.

Διαβάστε ακόμη...