Η ενδεκάδα που σκέφτεται ο Φερέιρα

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Ρωσία και μετράει αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ, με φόντο την πρόκριση στους "χρυσούς" ομίλους του Champions League.
Πηγή: paok24.com
Η ενδεκάδα που σκέφτεται ο Φερέιρα

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους παίκτες του να δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν το 100%, προκειμένου να πετύχουν αυτό που δεν μπόρεσε κανείς όλα τα τελευταία χρόνια.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως θα εμπιστευτεί την ίδια συνταγή, με το παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα, ωστόσο υπάρχει ένα μικρό ερωτηματικό για την κορυφή της επίθεσης.

Στο τέρμα δεν αλλάζει κάτι, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να διατηρεί προφανώς τη θέση του, ενώ το ίδιο ισχύει για την τριάδα της άμυνας, με τον Ίνγκασον να επιστρέφει, έχοντας πάρει ανάσες στο ματς με τον Ατρόμητο, δίπλα στους Βαρέλα και Μιχαηλίδη.

Τη δεξιά πλευρά θα την έχει ο Κρέσπο, την αριστερή ο Γιαννούλης και ο Σβαμπ με τον Καντουρί θα είναι στη μεσαία γραμμή.

Στην επίθεση τώρα, όπου επικεντρώνεται το ενδιαφέρον, ο Πέλκας και ο Τζόλης αναμένεται να βρίσκονται στο βασικό σχήμα, ενώ ο Φερέιρα έδωσε αρκετό χρόνο στον Σφιντέρσκι στο πλαίσιο των τελευταίων προπονήσεων.

Ο Πολωνός δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο σε πρώτη φάση φαίνεται να έχει μικρό προβάδισμα για να ξεκινήσει, με τον Πορτογάλο πάντως να έχει κι άλλα εναλλακτικά σενάρια, που ίσως επηρεάσουν συνολικά τη στελέχωση της επίθεσής του απόψε.

Σε κάθε περίπτωση, με τον Φερέιρα να μην ανήκει στην κατηγορία των προπονητών που φανερώνουν ξεκάθαρα τις σκέψεις τους, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει το βράδυ, λίγο πριν από το μεγάλο παιχνίδι με την Κράσνονταρ.

Διαβάστε ακόμη...