Άκπομ: «Όλα ήταν διαφορετικά στον ΠΑΟΚ, κίνητρο η επιστροφή στην Αγγλία»

Από sdna.gr: Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Μίντλεσμπρο παραχώρησε ο Τσούμπα Άκπομ, μιλώντας για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το κίνητρο που είχε να επιστρέψει στην Αγγλία.
Πηγή: sdna.gr
Άκπομ: «Όλα ήταν διαφορετικά στον ΠΑΟΚ, κίνητρο η επιστροφή στην Αγγλία»

Ο 24χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στη διαφορετική εμπειρία που είχε στον Δικέφαλο, ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με την φανέλα της Μίντλεσμπρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγλος επιθετικός:

Για την μεταγραφή του στην Μίντλεσρμπρο: «Είναι απίστευτο το συναίσθημα να υπογράφω σε αυτή την ομάδα, όλοι γνωρίζουν την ιστορία της Μίντλεσμπρο. Ελπίζω ότι θα διεκδικήσουμε την άνοδο στην Premier League. Γνωρίζω ότι είναι ο στόχος της ομάδας και θέλω να την βοηθήσω για να τον πετύχει. Όταν μια ομάδα όπως ο Μίντλεσμπρο ενδιαφέρεται για σένα, δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά για να σε πείσει, είναι ένας κορυφαίος σύλλογος».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Το διάστημα που πέρασα στον ΠΑΟΚ ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Ήταν κάτι διαφορετικό για εμένα. Διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου, διαφορετική κουλτούρα, όλα ήταν διαφορετικά στην Ελλάδα».

Για την επιστροφή του στην Αγγλία και τους στόχους του με την Μίντλεσμπρο: «Είχα μεγάλο κίνητρο για να επιστρέψω στην Αγγλία και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάω καλά. Γνωρίζω την Championship, έχω παίξει τόσο με την Χαλ όσο και με την Μπράιτον, όταν και οι δυο πήραν την άνοδο. Ελπίζω να δώσω και εγώ μια ώθηση για την άνοδο της ομάδας στην Premier League. Ο προπονητής μου φάνηκε πολύ πειστικός. Έχει ένα πλάνο και όλοι οι παίκτες χρειάζεται να δουλέψουν σκληρά και να ακολουθήσουν το σκεπτικό του.

Είμαι έτοιμος να τον συναντήσω και έτοιμος να δουλέψω μαζί του. Είναι μια καλή ομάδα η Μίντλεσμπρο και έχει καλούς επιθετικούς. Μπορούμε όλοι να δώσουμε όλοι μας μια ώθηση, αυτό πρέπει να γίνει. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στην Championship, για αυτό και δεν υπάρχει... μόνιμη ενδεκάδα. Είμαι έτοιμος να μπω στην ομάδα, ανυπομονώ να αγωνιστώ».

Διαβάστε ακόμη...