Ελκυστική και ανανεωμένη η Κ17 της νέας σεζόν

Από paokfc.gr: Κυρίαρχοι στα διεθνή τουρνουά, πρωταθλητές με την Κ15, πρωταθλητές με την Κ17, όντας ένα χρόνο μικρότεροι κατά κανόνα από τους αντιπάλους τους κι αποφασισμένοι να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Η Κ17 της σεζόν 2020-21 μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα την Κυριακή 20.09 στις 11.00 αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό στη Σουρωτή.
Πηγή: paokfc.gr
Ελκυστική και ανανεωμένη η Κ17 της νέας σεζόν

Το πρωτάθλημα της Super League για την Κ17 θα διεξαχθεί σε 3 γύρους, ήτοι 21 ματς για την κάθε ομάδα, προφανώς σε δύο ομίλους. Ο ΠΑΟΚ στον Β' όμιλο θα συναγωνιστεί με τους: Αρη, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ, Βόλο, Ξάνθη και Λαμία. Στον α' όμιλο θα αγωνιστούν οι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης. Ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί μέσα από την διαδικασία του Final Four.

Την ανανεωμένη Κ17 απαρτίζουν οι γεννημένοι το 2004 (πρωταθλητές με την Κ17 τη σεζόν 2019-20, πρωταθλητές και με την Κ15 τη σεζόν 2018-19) – κάποιοι από τους οποίους μάλιστα προωθήθηκαν ήδη στην Κ19, αλλά και στην Α' ομάδα ( Γιώργος Κούτσιας ) – όπως και αρκετά παιδιά γεννημένα το 2005, που κατά κύριο λόγο θα ανήκουν από φέτος στη νεοσύστατη Κ16, ωστόσο θα έχουν συμμετοχές φυσικά και στο πρωτάθλημα της Super League.

Υπάρχουν δε, όπως κάθε σεζόν αποχωρήσεις, αλλά και προσθήκες. Στο PAOK Academy, λοιπόν, καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Λυπηρίδη από την ΑΜΣ Νικόπολη, τον Κωνσταντίνο Θωμαϊδη, που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από ένα διάλειμμα στους Μπέμπηδες, τον Στυλιανό Κατσαμπή από τον Αγροτικό Αστέρα, τον Χρήστο Ιορδανίδη από την Δόξα Δράμας, τον Γεώργιο Χουρδάκη από τον Ολυμπιακό Πειραιώς (να σημειωθεί ότι είναι γεννημένος το 2005) και τον Λουκά Μάρτο από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου.

Το προφίλ της Κ17

Τερματοφύλακες: Δημήτρης Μοναστηρλής, Ευάγγελος Τρίγκατζης, Αλέξανδρος Λυπηρίδης

Αμυντικοί: Μάριος Σινανάι, Ελευθέριος Τασιούρας, Αγγελος Ζίλο, Ιωάννης Τσαλουκίδης, Γεώργιος Χουρδάκης

Μέσοι: Ζήσης Τσίκος, Γεώργιος Κουλούρης, Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ, Πέτρος Χατζηαλεξιάδης, Θεόδωρος Καλόγηρος, Κωνσταντίνος Θωμαϊδης, Στυλιανός Κατσαμπής

Επιθετικοί: Λάμπρος Σμυρλής, Μάριος Μπάμπουρας, Αλέξανδρος Κεδίκογλου, Νικόλαος Σπυράκος, Γεώργιος Κούτσιας, Θεόδωρος Σπυριδόπουλος, Χρήστος Ιορδανίδης, Λουκάς Μάρτος

Το τεχνικό team

Προπονητής: Απόστολος Παπαβασιλείου

Β' προπονητής: Δημήτριος ΤαξίδηςΓυμναστής: Ευάγγελος Αλεξόπουλος

Προπονητής τερματοφυλάκων: Μιχαήλ Ψωμιάδης

Αναλυτής video: Αλέξανδρος Θεοδωρίδης

Γιατρός: Αργύριος Καραβέλης

Φυσικοθεραπευτής: Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης

Φροντιστής: Ευστράτιος Αριζάνης

Γενικός αρχηγός: Σταύρος Σαράφης

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...