Η… σκούπα του Κούμαν και ο Ουαγκέ

Από inpaok.com: Αρκετές είναι οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, μετά την έλευση του Ρόλαντ Κούμαν στον πάγκο της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
Η… σκούπα του Κούμαν και ο Ουαγκέ

Ο Ολλανδός τεχνικός, έχει προχωρήσει ήδη σε πολλές αλλαγές, και λόγος φυσικά είναι η κάκιστη περσινή πορεία της Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν, όπου οι Καταλανοί δεν κέρδισαν κανέναν τίτλο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Σουάρεζ και Βιντάλ, με τον δεύτερο να είναι κοντά στην Ίντερ, ενώ τεράστια έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο Κούμαν ζήτησε από το μεγαλύτερη ταλέντο της ομάδας, Ρίκι Πουτζ, να βρει ομάδα ώστε να φύγει δανεικός, καθώς δεν τον υπολογίζει.

Κάπου εδώ, έρχεται και η περίπτωση του Μούσα Ουαγκέ στον ΠΑΟΚ. Ο 57χρονος, έχει σε εκτίμηση τον Σενεγαλέζο μπακ, αλλά θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να γυρίσει πιο έτοιμος.

Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος όπου η Μπαρτσελόνα δεν θα βάλει οψιόν αγοράς, με τους Ισπανούς να τον περιμένουν πίσω τη νέα χρονιά, με περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις.

Διαβάστε ακόμη...