Γούσιος στο SDNA: «Να κάνουμε ελκυστικό πάλι τον ΠΑΟΚ και να πρωταγωνιστεί»

Από sdna.gr: Ο Παναγιώτης Γούσιος ανέλαβε την ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι που πέρασε, έχτισε ένα καινούριο σύνολο με τους συνεργάτες του και λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μιλά στο sdna.gr για την ομάδα που χτίζεται, για την καλή χημεία που υπάρχει αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει.
Πηγή: sdna.gr
Γούσιος στο SDNA: «Να κάνουμε ελκυστικό πάλι τον ΠΑΟΚ και να πρωταγωνιστεί»

Ο Δικέφαλος υποδέχεται, σήμερα (19/09) για την πρεμιέρα της Handball Premier, τον Αερωπό Έδεσσας. Ο τεχνικός της ομάδας, μας δίνει ένα πρώτο στίγμα για τον φετινό ΠΑΟΚ, σε τι κατάσταση είναι μετά την προετοιμασία και τι περιμένει για την πρεμιέρα.

«Ήταν λίγο αργή η μετάβαση στη μεταγραφική περίοδο, ήταν ιδιαίτερες οι συνθήκες, παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό βάσει των δυνατοτήτων που είχαμε και έτσι όπως κινηθήκαμε. Ήταν καλή η προετοιμασία μας, γενικά δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών, και σε συνεργασία με τον Δημήτρη Περβανά και τον Γιώργο Βακάλη που είναι οι συνεργάτες μου, κάναμε το πρόγραμμά μας, που κύλησε όπως θέλαμε και θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση για την πρεμιέρα» ανέφερε αρχικά ο Π.Γούσιος.

Το σχόλιο σας, για τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στα πρωταθλήματα και για το νέο σύστημα που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα (σε δύο ομίλους):

«Σίγουρα είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες σε όλα τα αθλήματα και το πρώτο μέρος που θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους. Εμείς είμαστε μία καινούρια ομάδα και πρέπει να χτίσουμε τη φιλοσοφία μας παιχνίδι με το παιχνίδι, και να δούμε πόσο ψηλά μπορούμε να πάμε.

Μπορεί να μην είναι το ιδεατό, αυτό το σύστημα, αλλά σίγουρα στην ιδιαίτερη κατάσταση που ζούμε, νομίζω ήταν μία σωστή απόφαση και για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση αλλά και για τα ιδιαίτερα πρωτόκολλα που θα πρέπει να τηρούνται στα ταξίδια. Ίσως να έχουμε καλύτερη εικόνα για το πρωτάθλημα και του τι έχει συμβεί, τον Ιανουάριο, όταν παίξουν οι ομάδες του Βορρά και του Νότου».

Έχοντας ολοκληρωθεί η προετοιμασία σας, ποια θεωρείτε ότι είναι τα βασικά στοιχεία της ομάδας σας, λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων;

«Έχουμε βρει αρκετά καλή χημεία μετά από τα φιλικά παιχνίδια στο αμυντικό κομμάτι και μπροστά προσπαθούμε να βρούμε κάποιους αυτοματισμούς. Σίγουρα βέβαια, η ομάδα είναι πολύ καινούρια, είναι αναμενόμενο να μην έχουμε ακόμη τους απαραίτητους αυτοματισμούς».

Ποια είναι η εκτίμησή σας για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Αερωπό;

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μία ομάδα που είναι σταθερά στην τετράδα και τα προηγούμενα χρόνια μας έχει κερδίσει, έχει κρατήσει τον κορμό της, ωστόσο θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει και θα πάρουμε τη νίκη».

Τι στόχους έχετε θέσει ενόψει της νέας περιόδου;

«Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πόσο βελτιωνόμαστε, ούτως ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Κάθε περιβάλλον είναι διαφορετικό και στην προηγούμενη ομάδα ήμουν πολλά χρόνια, είναι όμως πολύ καλές οι συνθήκες εδώ για να κάνουμε και πάλι τον ΠΑΟΚ ελκυστικό και να πρωταγωνιστεί».

Διαβάστε ακόμη...