«Να φέρουμε την ιστορική επιτυχία στην Τούμπα!»

Από inpaok.com:Για τη μεγάλη πρόκριση επί της Μπενφίκα, τη δική του εμφάνιση αλλά και τον μεγάλο στόχο, στα δύο παιχνίδια με την Κράσνονταρ, τοποθετήθηκε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, Σερβίας.
Πηγή: inpaok.com
«Να φέρουμε την ιστορική επιτυχία στην Τούμπα!»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα alo:

«Μετά την πρόκριση απέναντι στην Μπεσίκτας, μια ακόμα μεγάλη νίκη. Ο προπονητής μας, κατάφερε να... ξεγελάσει τον έμπειρο συμπατριώτη του, Ζόρζε Ζέσους και την ενισχυμένη Μπενφίκα. Τους κάναμε να παίζουν από την πλευρά και αυτό είναι το αδύνατο σημείο τους».

Για την δική του εμφάνιση:
«Αποσόβησα ότι μπορούσα μου και αυτό το γεγονός έδωσε στους συμπαίκτες μου δύναμη και ασφάλεια μέσα στο γήπεδο. Γιορτάσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα και βγήκαν οπαδοί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Σε κανονική κατάσταση χρειάζονται μερικά λεπτά για να φτάσουμε από το γήπεδο στο ξενοδοχείο και μετά το ματς χρειάστηκε μιάμιση ώρα! Οι φίλαθλοι περικύκλωσαν το λεωφορείο με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, κάνοντας το δικό τους πάρτι για την νίκη».

Για το ότι είναι και πάλι συμπαίκτες με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το υπέροχο ξεκίνημα του. Χρειάστηκε δέκα λεπτά από την είσοδο του στο ματς για να σκοράρει. Ο κορυφαίος παραμένει... κορυφαίος».

Για τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ:

«Έχει πλεονέκτημα γιατί το ρωσικό πρωτάθλημα έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο πιστεύω ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε και να φέρουμε μια ιστορική επιτυχία στην Τούμπα. Ελπίζουμε στην Τρίτη φορά που θα παίξει ο ΠΑΟΚ στα Play Off του Champions League να τα καταφέρουμε. Οι δυο προηγούμενες προσπάθειες απέτυχαν και πριν από δυο χρόνια, αποκλειστήκαμε από την Μπενφίκα. Πήραμε όμως μια... γλυκιά εκδίκηση».

Διαβάστε ακόμη...