Έβαλε τη σφραγίδα του! Η ανάλυση του παιχνιδιού του Σβαμπ στο ΠΑΟΚ – Μπενφίκα

Aπό repress.gr:Η μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα συνοδεύτηκε και από την εξαιρετική εμφάνιση του νεαποκτηθέντος Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος ήταν ίσως ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα μαζί με τον Γιαννούλη.
Πηγή: repress.gr
Έβαλε τη σφραγίδα του! Η ανάλυση του παιχνιδιού του Σβαμπ στο ΠΑΟΚ – Μπενφίκα

Ένταση και δύναμη ανασταλτικά
Αγωνιζόμενος στα χαφ δίπλα στον Ελ Καντουρί είχε πολλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι. Βγάζοντας ένταση στο παιχνίδι του και δύναμη στα μαρκαρίσματα, ανταποκρίθηκε στο ρόλο του αμυντικά μην αφήνοντας τους Πορτογάλους να παίξουν το αγαπημένο τους κάθετο παιχνίδι από τον άξονα.

Τεχνική και αντίληψη επιθετικά
Επιθετικά επιβεβαίωσε τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η εξαιρετική τεχνική του τον βοηθάει να αποφεύγει την πίεση των αντίπαλων χαφ χωρίς εύκολα λάθη, ενώ η αντίληψη που έχει του δίνει τη δυνατότητα να «περνάει» δύσκολες μεταβιβάσεις, ακόμα και με τακουνάκι, κάνοντας την ομάδα του επικίνδυνη. Όταν χρειαζόταν, άλλαζε το παιχνίδι με διαγώνια μεταβίβαση στην απέναντι πλευρά, ψάχνοντας κυρίως τον Τζόλη αριστερά.

Στατιστική απεικόνιση
Στατιστικά, τελείωσε τον αγώνα με 80% επιτυχημένες μεταβιβάσεις, 1/2 ντρίμπλες και 2 κλεψίματα. Ακόμη είχε 6/9 επιτυχημένα τάκλιν, 3/5 εναέριες μονομαχίες, ενώ ήταν και ο παίκτης του ΠΑΟΚ από τα πόδια του οποίου πέρασε η μπάλα τις περισσότερες φορές (46).

Διαβάστε ακόμη...