"Ο Τσόλακ πηγαίνει στον ΠΑΟΚ"

Από paok24.com: Με τον Τσούμπα Ακπόμ να ετοιμάζει βαλίτσες για την Αγγλία και την Μίντλεσμπρο, στον ΠΑΟΚ εξετάζουν τις επιλογές που υπάρχουν στη μεταγραφική τους λίστα για τη συγκεκριμένη λίστα.
Πηγή: paok24.com
"Ο Τσόλακ πηγαίνει στον ΠΑΟΚ"

Όπως διαβάσατε από χθες μέσα από το PAOK24, μία από τις επιλογές που βρίσκονται εδώ και καιρό στη λίστα του ΠΑΟΚ, είναι ο Αντόνιο Τσόλακ της Ριέκα.

Ο 26χρονος επιθετικός της Ριέκα, προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, όντας ο πρώτος σκόρερ στην Κροατία με απολογισμό 26 γκολ σε 40 εμφανίσεις κι έχει τραβήξει επάνω του πολλά βλέμματα, με τους συμπατριώτες του να εμφανίζουν τη μεταγραφή... τελειωμένη με "χτύπημα" αργά χθες το βράδυ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "sportcom.hr" κάνει λόγο για καλή πρόταση του ΠΑΟΚ που δεν αφήνει ασυγκίνητη τη Ριέκα. Το ποσό -σύμφωνα πάντα με τους Κροάτες- φτάνει τα 3.5 εκατ. ευρώ, ενώ σημειώνουν πως η ομάδα του είχε αρνηθεί νωρίτερα το ποσό των 2.7 εκατ. ευρώ.

Ποσά που προφανώς δύσκολα μπορεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, με τους Κροάτες από τη μεριά τους να παίζουν το δικό τους παιχνίδι...

Διαβάστε ακόμη...