Άπειρη στο Τσάμπιονς Λιγκ, κυνηγάει το όνειρο! (videos)

Από paok24.com:Με 9 μόλις χρόνια παρουσίας στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας, η Κράσνονταρ προσπαθεί να τελευταία χρόνια να αφήσει το στίγμα της και στα ευρωπαϊκά κύπελλα!
Πηγή: paok24.com
Άπειρη στο Τσάμπιονς Λιγκ, κυνηγάει το όνειρο! (videos)

Μάλιστα, η Κράσνονταρ έχει ήδη τέσσερις παρουσίες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (2014-15, 2015-16, 2016-17 και 2018-19), ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να δώσει το "παρών" στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άλλωστε, έχει προσπαθήσει μόλις μία φορά να βρεθεί μεταξύ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης, προσπάθεια που στέφθηκε με αποτυχία παρά το ότι η πρεμιέρα της στη διοργάνωση πέρσι, συνδυάστηκε με πρόκριση εις βάρος της Πόρτο στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα πλέι οφ της διοργάνωσης δε, οι Ρώσοι αποκλείστηκαν από τον Ολυμπιακό με δύο ήττες (0-4, 1-2), έχοντας απέναντί τους και τον διαιτητή στο πρώτο παιχνίδι με τους Πειραιώτες στο "Γ. Καραϊσκάκης". {youtube}xwksDugUSVY&frags=wn&ab_channel=PedroMoura{/youtube} {youtube}M6bbBrzMCkI&feature=emb_logo&ab_channel=Football4Life{/youtube} {youtube}EOntcahM_ao&feature=emb_logo&ab_channel=COSMOTETV{/youtube} {youtube}rreqmantZaE&feature=emb_logo&ab_channel=COSMOTETV{/youtube}

Διαβάστε ακόμη...