Ποια είναι η Κράσνονταρ που έρχεται στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Η Κρασνοντάρ είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League σε διπλά παιχνίδια, το πρώτο στην Ρωσία την ερχόμενη Τρίτη και μια εβδομάδα μετά στην Τούμπα με φόντο τους ομίλους.
Πηγή: thessports.gr
Ποια είναι η Κράσνονταρ που έρχεται στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Ομάδα χωρίς τον star-player είναι η Κράσνονταρ, η οποία βασίζεται στο καλό σύνολο που έχει δημιουργήσει εδώ και 3 χρόνια ο νεαρός τεχνικός, Μουράντ Μουσάεβ.

Ο αμυντικός, Σμολνίκοφ από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ο τερματοφύλακας, Γκορόντοβ, που αποχώρησε από την Τέρεκ Γκρόζνι, είναι δύο από τις καλές μεταγραφές της, όμως υπήρχαν και αποχωρήσεις, όπως αυτή του βασικού τερματοφύλακα, Κρίτσιουκ, αλλά και του μέσου, Μανουέλ Φερνάντες. Δανεικός παραχωρήθηκε ο αμυντικός, Σπάιτς.

Έπειτα από 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Ρωσίας, η Κρασνοντάρ μετρά 2 νίκες και έχει... ξεπέσει στην 11η θέση. Παρά το γεγονός αυτό, έχει το καλύτερο παθητικό έχοντας δεχθεί μόλις 4 γκολ, ενώ στην απέναντι πλευρά του γηπέδου ξεχωρίζει κανείς έναν παλιό γνώριμο, τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έχει ήδη 'χτυπήσει' τρεις φορές.

Ο Σουηδός πρώην άσος του Παναθηναϊκού είναι σταθερά στην κορυφή του 4-2-3-1, ενώ σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες τη σεζόν 2015-16 στο Europa League με τους Ρώσους να κάνουν νίκη στην έδρα τους και να παίρνουν 0-0 στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...