Αυτοί που έχουν αντιμετωπίσει ξανά την Μπενφίκα

Απο paok24.com: Ντεζαβού για επτά παίκτες του ΠΑΟΚ με φόντο τα... αστέρια
Πηγή: paok24.com
Αυτοί που έχουν αντιμετωπίσει ξανά την Μπενφίκα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε την Μπενφίκα, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά στην οποία ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τους αετούς της Λισαβόνας.

Οι ασπρόμαυροι έφτασαν και το 2018 στην... πηγή, αλλά οι Πορτογάλοι ήταν αυτοί που τους απέκλεισαν από τους ομίλους του Champions League.

Επτά ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα στην αποστολή του ΠΑΟΚ είχαν συμπεριληφθεί στα πλάνα του τότε προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, στη δυάδα αγώνων με την Μπενφίκα.

Πρόκειται για τους Πασχαλάκη, Κρέσπο, Βαρέλα, Πέλκα, Άκπομ, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί σε εκείνη τη δυάδα αγώνων, αλλά και τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος ήταν στην αποστολή του ΠΑΟΚ και στους δύο αγώνες, αν και τελικά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Οι πέντε από τους 7 που έχουν αντιμετωπίσει ξανά την Μπενφίκα προορίζονται σήμερα για τη βασική ενδεκάδα, γεγονός που σίγουρα βοηθά τον ΠΑΟΚ και τους ίδιους, καθώς γνωρίζουν από την προηγούμενη εμπειρία τους τις πολύ υψηλές απαιτήσεις αυτού του παιχνιδιού.

Σήμερα το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ και θυμίζει τον δεύτερο αγώνα της σειράς στην Τούμπα, στον οποίο ο ΠΑΟΚ ερχόταν από την Πορτογαλία με παρακαταθήκη το 1-1, αλλά δεν τα κατάφερε στην Τούμπα πληγωμένος από πολλά ατομικά λάθη, γεγονός που σήμερα πρέπει να αποφύγει αν θέλει να κυνηγήσει την υπέρβαση.

Διαβάστε ακόμη...