Ρεπορτάζ… Λημνιού από γερμανική ιστοσελίδα!

Από thessports.gr : ΠΑΟΚ, Λημνιός και Κολωνία έχουν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του διεθνή Έλληνα εξτρέμ, ωστόσο δεν έχει “κλειδώσει” ακόμη, λόγω κορωνοϊού.
Πηγή: thessports.gr
Ρεπορτάζ… Λημνιού από γερμανική ιστοσελίδα!

Ως γνωστό, υπάρχει συμφωνία στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Λήμνιος θα υπογράψει, αφού περάσει τον ιατρικό έλεγχο, για τέσσερα χρόνια. Το πότε θα γίνει αυτό πάντως, παραμένει ανοικτό, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα express.de ο παίκτης παραπονέθηκε για ελαφρύ πονόλαιμο κατά τη διάρκεια της μόλυνσης.

Μάλιστα, οι Γερμανοί αναφέρουν ότι ο Λημνιός υποβλήθηκε το Σάββατο σε τεστ κορωνοϊού και βρέθηκε ξανά θετικός.

«Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι οι ελληνικές αρχές έχουν διαφορετικούς κανονισμούς. Στη Γερμανία δεν χρειάζεται άλλες δοκιμές μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, επειδή δεν μπορεί πλέον να μολύνει άλλους», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Κολωνίας, Χορστ Χελντ. «Δυστυχώς, τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Ελλάδα. Πρέπει να δείξεις αρνητικό τεστ για να βγεις από την καραντίνα και να σου επιτραπεί να ταξιδέψεις”.

Σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα, το επόμενο τεστ θα γίνει σήμερα Δευτέρα. Αν βγει αρνητικό, τότε ο παίκτης θα μπορέσει να ταξιδέψει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του: «Είναι κρίμα, θα θέλαμε να τον έχουμε εδώ. Δεν μπορεί πλέον να μολύνει κανέναν”, κατέληξε ο Χελντ.

Διαβάστε ακόμη...