Δείχνει έτοιμος για την πρεμιέρα

Από paok24.com:«Πέρασε» από τη Νάουσα με 27-20.Την έκτη της φιλική νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν πέτυχε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που επικράτησε εκτός έδρας του Ζαφειράκη Νάουσας με 27-20.
Πηγή: paok24.com
Δείχνει έτοιμος για την πρεμιέρα

Ο Πάνος Γούσιος φαίνεται να έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα με το ματς κόντρα στον Αερωπό.

Ο Έλληνας τεχνικός βέβαια συνεχίζει να δοκιμάζει πρόσωπα και καταστάσεις στον αγωνιστικό χώρο, καθώς θέλει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση και πλήρη ετοιμότητα.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ στο πρώτο τέταρτο, με τα λεπτά αυτά να είναι αναγνωριστικά. Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος ανέβασε την απόδοση του, αύξησε την πίεση στην άμυνα και εκμεταλλεύτηκε τους χώρους στην επίθεση, παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα δύο τερμάτων, 8-10. Η καλή εικόνα συνεχίστηκε και στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, με την ανάπαυλα να κλείνει με τον ΠΑΟΚ μπροστά με πέντε τέρματα, 9-14.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν με σπασμένα τα... φρένα, αυξάνοντας όλο και περισσότερο την διαφορά. Ο Παναγιώτης Γούσιος βρήκε ευκαιρία για να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, κάνοντας τις τελευταίες δοκιμές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Ο αγώνας τελείωσε στο 20-27, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει αήττητος στις φιλικές αναμετρήσεις που έχει δώσει για την περίοδο της προετοιμασίας.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Πυλαία στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Πεντάλεπτα: 1-1, 3-2, 5-5, 6-7, 8-10, 9-14 (ημχ), 10-16, 12-19, 15-21, 17-24, 18-26, 20-27

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Τσαναξίδης, Τζωρτζίνης 1, Μέντουριτς 2, Κυριακίδης, Γιορανίδης, Καβουσανάκης 4, Στογιάνοβιτς 1, Γκιγκόφ, Άρσιτς, Παπαβασίλης 1, Παλάσκας 6, Λιάπης 4, Αποστόλου 1, Σεϊρεκίδης 2, Καραγκιοζόπουλος 3, Νικολαΐδης 1

Διαβάστε ακόμη...