Βρίσκει ρυθμό και συνεχίζει την δουλειά

Από acpaok.gr : Νίκη και στην δεύτερη φιλική αναμέτρηση για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, με αντίπαλο την Leontes Ladies Academy στα Κουφάλια με σκορ 6-1.
Πηγή: acpaok.gr
Βρίσκει ρυθμό και συνεχίζει την δουλειά

Τα γκολ για τον Δικέφαλο επίτευξαν στο πρώτο ημίχρονο η Θωμαή Βαρδαλή και η Φανή Δοϊρανλή, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο την σκυτάλη πήραν οι Ρούλα Πούλιου και η Αναστασία Σπυριδωνίδου σκοράροντας δύο γκολ η κάθε μία. Στην αρχική εντεκάδα του Δικεφάλου επιλέχθηκαν οι Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Στράντζαλη, Πατερνά, Βορριά, Πίτσιου, Ακριβάκη, Βαρδαλή, Επανωμίτη, Δοϊρανλή και Μάρκου.

Χρόνο συμμετοχής πήραν και η Ζώτου από το 25ο λεπτό λόγω τραυματισμού της Επανωμίτη, η Καραντώνα από το 30ο λεπτό, καθώς και οι Τσακμακίδου στο 40'. Στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο ανα διαστήματα μπήκαν στο γήπεδο και οι Σωτηριάδου, Smiljkovic, Καραπέτσα, Μήτκου, Σπυριδωνίδου, Πούλιου, Betancourt, Κοντοστάνου και Κακαμπούκη.

Επόμενος φιλικός αγώνας για την ομάδα του Σπύρου Φιλίππου, το Σάββατο με αντίπαλο την Κ14 (αρρένων) του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Leontes Ladies Academy: 6-1 (ημίχρονο 2-0)

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Στράντζαλη, Πατερνά, Βορριά, Πίτσιου, Ακριβάκη, Βαρδαλή, Επανωμίτη, Δοϊρανλή, Μάρκου

Διαβάστε ακόμη...