«Ο Σβαμπ μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, πολλές δυνατότητες ο Γιάνκο»

Από sdna.gr: Με περγαμηνές σε Ραπίντ Βιέννης, Γιούνγκ Μπόις, Ζυρίχη και Γκρασχόπερς ο Φρέντι Μπίκελ σκιαγραφεί το προφίλ του Σαϊντί Γιάνκο που βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ και αναφέρεται και στον Στέφαν Σβαμπ.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Σβαμπ μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, πολλές δυνατότητες ο Γιάνκο»

Γνώριμοι από την κοινή τους θητεία στη Ραπίντ Βιέννης, ο Φρέντι Μπίκελ ως διευθυντής του τμήματος ποδοσφαίρου και ο Στεφάν Σβαμπ ως αρχηγός της ομάδας, με τον δεύτερο να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στον πρώτο.

Ο Μπίκελ διετέλεσε διευθυντής ποδοσφαίρου στην Γιούνγκ Μπόις (την περίοδο 2001-2002 και 2013-2016), τιμ μάνατζερ στη Ζυρίχη (2005-2012), διευθυντής στη Ραπίντ Βιέννης (2016-2019) και διευθύνων σύμβουλος στη Γκράσχόπερς (2019-2020) και αναλύει στο sdna.gr το προφίλ του Αυστριακού μέσου του ΠΑΟΚ.

Παίκτης με καρδιά, που τα δίνει όλα και δεν τα παρατάει ποτέ, όπως δήλωσε.

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Σβαμπ, ήταν αρχηγός στη Ραπίντ Βιέννης κατά την περίοδο που ήμουν εκεί. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης, είναι παίκτης για την ομάδα,είναι πραγματικά εξαιρετικός και στα αποδυτήρια και στο γήπεδο, κάνει πολλά για την ομάδα και πάντα τη στήριζε, ήταν πίσω από την ομάδα. Δίνει πάντα το 100% του, δουλεύει για την ομάδα, ίσως να μην είναι πολύ γρήγορος αλλά έχει μεγάλη καρδιά για την ομάδα που αγωνίζεται και δεν τα παρατάει ποτέ και τα δίνει όλα.

Είναι πολύ καλός στη θέση του, ως μέσος, μπορεί να κάνει και πάνω από 10-12 γκολ, είναι πολύ καλός στο κομμάτι της πάσας και είναι πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός. Γενικά είναι πολύ σημαντικός παίκτης και μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, βγαίνει μπροστά και όπως ανέφερα δεν τα παρατάει ποτέ και είμαι σίγουρος ότι όλες οι ομάδες στον κόσμο, έχουν ανάγκη από παίκτες όπως ο Στέφαν Σβαμπ. Είναι πολύ καλός εν γένει σαν ποδοσφαιρική προσωπικότητα».

Έχοντας γνώση του ελβετικού ποδοσφαίρου, ο Φρέντι Μπίκελ σχολίασε και το όπως όλα δείχνουν νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, τον Σαϊντί Γιάνκο, που πρόσφατα αγωνίστηκε στη Γιούνγκ Μπόις.

«Ξέρω ότι είναι πολύ καλός παίκτης, με μεγάλες δυνατότητες και μου αρέσει πολύ το στιλ παιχνιδιού του».

Διαβάστε ακόμη...