Τοπαλίδης : “Θα πετύχει στην Γερμανία ο Λημνιός”

Από thessports.gr:Ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το γερμανικό ποδόσφαιρο, μίλησε για την μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία.
Πηγή: thessports.gr
Τοπαλίδης : “Θα πετύχει στην Γερμανία ο Λημνιός”

Ο Γιάννης Τοπαλίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εξέφρασε την σιγουριά του ότι η ταχύτητα του Έλληνα εξτρέμ θα τον κάνει να πετύχει στην Μπούντεσλιγκα.

Αναλυτικά όσα είπε στον FOCUS FM 103,6 :

«Δεν είναι από τις καλές ομάδες της Μπούντεσλιγκα, αλλά είναι μια παραδοσιακή δύναμη. Μπορεί να διακριθεί στην Γερμανία ο Λημνιος, έχει τα στοιχεία για να σταθεί στο πρωτάθλημα. Οι Γερμανοί κοιτάζουν σε τέτοιες αγορές όπως η Ελλάδα, γιατί υπάρχουν ευκαιρίες. Έναν παίκτη που στα πλάγια είναι καλός όπως ο Λημνιός, συνήθως στοιχίζει σε άλλες χώρες 40 ή 50 εκατομμύρια και τώρα η Κολωνία τον πήρε με 3.000.000 ευρώ. Σπανίζουν γενικότερα γρήγοροι παίκτες όπως ο Λημνιός και όταν τους βρίσκουν τον χρυσοπληρώνουν. Οι γερμανικές ομάδες κοιτάζουν να μην κάνουν χρέη, όπως κάνουν ομάδες σε άλλες χώρες. Εδώ η Μπάγερν κοιτάζει τους αριθμούς και δεν θέλουν να μπλέξουν με το FFP».

Για την Εθνική: «Είμαστε πρώτοι στον όμιλο και αυτό είναι το πιο καλό από όλα. Αν δεν βγούμε πρώτοι θα είναι αποτυχία. Η νίκη στο Κόσοβο σημαίνει ότι δίνει αυτοπεποίθηση σε όλους. Στο Παγκόσμιο θα πάνε 13 ομάδες από την Ευρώπη και η πρόκριση θα είναι δύσκολη, ακόμα και οι «μεγάλοι» θα δυσκολευτευτούν. Μέσω του Nations League μπορει να προκριθεί η Εθνική μας. Οι αντίπαλοι μας δεν ήταν καλοί, αλλά εμείς ήμασταν σοβαροί και κάναμε αυτό που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο".

Για τον Γιάννη Αμανατίδη: «Υπάρχουν πολλές ομάδες που ψάχνουν... σπεσιαλίστες ακόμα και στο προπονητικό τους επιτελείο παράλληλα με τους προπονητές. Έχουμε πολύ καλή φιλία με τον Γιάννη και την οικογένεια του, χαίρομαι γιατί είναι καλό παιδί και έχει γνώσεις. Μόνο θετικά μπορώ να πω για τον Γιάννη. Η πραγματικότητα θα δείξει την δουλειά που θα κάνει».

Για τον ΠΑΟΚ – Μπενφίκα : "Είδα την Μπενφίκα με την Πόρτο στον τελικό του Κυπέλλου, δεν ξέρω τι άλλαξε, αλλά τότε δεν μου άρεσε καθόλου. Η Πόρτο έπαιζε με 10 παίκτες από το 30ο λεπτό και έχασε. Ενισχύθηκε μεν αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να περάσει".

Διαβάστε ακόμη...