Οκτώ του ΠΑΟΚ στην Εθνική, νέο πρόσωπο η Πίτσιου

Από acpaok.gr: Από οκτώ αθλήτριες του ΠΑΟΚ απαρτίζεται η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών για τον προκριματικό αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, απέναντι στην Ουκρανία στο Κίεβο στις 22 Σεπτεμβρίου.
Πηγή: acpaok.gr
Οκτώ του ΠΑΟΚ στην Εθνική, νέο πρόσωπο η Πίτσιου

Πιο συγκεκριμένα, οι Ανθή Παπακωνσταντίνου, Μαρία Μήτκου, Αναστασία Γκάτσου, Ναταλία Χατζηγιαννίδου, Νικολέτα Πίτσιου, Δήμητρα Καραπέτσα, Ελένη Κακαμπούκη και Θωμαή Βαρδαλή βρίσκονται ανάμεσα στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιώργου Κυριαζή και θα εκπροσωπήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην προσπάθειά του να βρεθεί στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αξιοσημείωτη η πρώτη παρουσία της Νικολέτας Πίτσιου, η οποία είναι το νέο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ που φοράει την φανέλα με το εθνόσημο.

Μετά την κλήση της στην Εθνική ομάδα η Νικολέτα Πίτσιου, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη για την πρώτη μου κλήση στην Εθνική! Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το εθνόσημο και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Ανυπομονώ να βρεθώ με τις συμπαίκτριές μου και το τεχνικό τιμ της Εθνικής που με εμπιστεύτηκε».

Συγχαρητήρια κορίτσια! Καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμη...