MVP η Κυπαρίσση- «Σάρωσε» τις διακρίσεις ο ΠΑΟΚ!

Από acpaok.gr: Πολυτιμότερη παίκτρια της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ακραία του ΠΑΟΚ, Σταματία Κυπαρίσση, κατακτώντας τον τίτλο της MVP,
Πηγή: acpaok.gr
MVP η Κυπαρίσση- «Σάρωσε» τις διακρίσεις ο ΠΑΟΚ!

ενώ παράλληλα, ως πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης, παρέλαβε και το βραβείο της καλύτερης επιθετικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αθλήτριες του Δικεφάλου, όπως ήταν φυσικό, σάρωσαν τα βραβεία και τις ατομικές διακρίσεις, με την Ελισάβετ Ηλιοπούλου μάλιστα να κάνει... νταμπλ!

Αναλυτικά οι ατομικές διακρίσεις των αθλητριών:

MVP: Σταματία Κυπαρίσση (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο Χρήστος Σύλλας, πρόεδρος της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ..

Καλύτερη επιθετικός: Σταματία Κυπαρίσση (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής κορασίδων Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος.

Καλύτερη πασαδόρος: Ελισάβετ Ηλιοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε η Χριστίνα Γαλανοπούλου σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Καλύτερη σέρβερ: Ελισάβετ Ηλιοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μπουτσουρής.

Καλύτερη μπλοκέρ: Κυριακή Τερζόγλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε η Έφη Χρόνη-Έρωτα, μέλος του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. και της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Καλύτερη λίμπερο: Ελένη Παπαδοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.), την απονομή έκανε ο Φώτης Πέρρος, μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Την απονομή στον πρωταθλητή Π.Α.Ο.Κ. έκαναν ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Κώστας Αλλαγιάννης και ο πρόεδρος της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χρήστος Σύλλας.

Διαβάστε ακόμη...