«Θέλει Ντουκς ο ΠΑΟΚ και ετοιμάζει πρόταση»

Από paok24.com:Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 26χρονο Γερμανό επιθετικό Μάρβιν Ντουκς κάνει λόγο σήμερα ρεπορτάζ της γερμανικής ιστοσελίδας.
Πηγή: paok24.com
«Θέλει Ντουκς ο ΠΑΟΚ και ετοιμάζει πρόταση»

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "fussballtransfers.com" αναφέρει πως το Ανόβερο κινδυνεύει να χάσει τον βασικό επιθετικό του, Μάρβιν Ντουκς, ο οποίος την περσινή σεζόν πέτυχε 15 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε 29 εμφανίσεις σε Σβάιτε Λίγκα και Κύπελλο Γερμανίας.

"Το Ανόβερο μπορεί να χάσει τον κορυφαίο επιθετικό του, Μάρβιν Ντουκς. Όπως έμαθε το Fussball Transfers, το ελληνικό τοπ κλαμπ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τον 26χρονο κεντρικό επιθετικό, με τους Έλληνες να είναι έτοιμοι να πληρώσουν 1,5 εκ. ευρώ για την μεταγραφή.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν το προσφερόμενο ποσό είναι επαρκές. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και επομένως υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις είναι ο Γερμανός Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος στο παρελθόν ήταν αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ" σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου.

Σε ότι αφορά το βιογραφικό του Ντουκς, πρόκειται για έναν επιθετικό που ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Μπορούσια Ντόρτμουντ και έχει φορέσει τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Ντόρτμουντ σε 8 παιχνίδια αλλά και αυτές των Χόλσταϊν Κίελ, Πάντερμπορν, Ζανκτ Πάουλι και Φορτούνα Ντίσελντορφ, από την οποία το Ανόβερο τον απέκτησε το περσινό καλοκαίρι έναντι 1,5 εκ. ευρώ και σίγουρα δεν... μετάνιωσε για την επιλογή του.

Σημειώνεται δε πως ο Ντουκς έχει αγωνιστεί σε όλες τις "μικρές" ομάδες της Εθνικής Γερμανίας, έχει ύψος 1,88μ. και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022.

Διαβάστε ακόμη...