Ο νέος ΠΑΟΚ… αρέσει!

Από inpaok.com:Νικηφόρο και το τέταρτο φιλικό για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, το οποίο επικράτησε του Φαίακα Κέρκυρας με 29-27.
Πηγή: inpaok.com
Ο νέος ΠΑΟΚ… αρέσει!

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, παίρνοντας από νωρίς ένα μικρό προβάδισμα ενός-δύο γκολ, 7-5. Στην συνέχεια του ημιχρόνου, οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ μέχρι και τα τελευταία λεπτά πριν την λήξη, 10-10. Στα τέλη του πρώτου μέρους, οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν την απόδοση τους, και σκοράροντας δύο τέρματα, έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι στο σκορ με 12-10.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δικεφάλου «πάτησαν γκάζι», αυξάνοντας την διαφορά στα πρώτα λεπτά, 19-14. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με τον προπονητή του Δικεφάλου, Παναγιώτη Γούσιο, να δοκιμάζει νέα σχήματα και τακτικές, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής στο μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ. Άλλωστε, ο αγώνας κόντρα στον Φαίακα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της... πρεμιέρας της Handball Premier. Ο αγώνας τελείωσε με τον Δικέφαλο νικητή με 29-27, κάνοντας το 4Χ4 στα φιλικά που έχει δώσει έως τώρα.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Δικέφαλο, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00, απέναντι στον Φοίβο Συκεών, στο Επταπύργειο. Το προγραμματισμένο φιλικό κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας αναβλήθηκε.

ΠΑΟΚ (Γούσιος-Περβανάς): Τσαναξίδης 2, Τζωρτζίνης 1, Μέντουριτς 3, Κυριακίδης, Γιορανίδης, Καβουσανάκης 4, Παπαγιώτας, Στογιάνοβιτς 1, Γκιγκόφ, Άρσιτς, Παπαβασίλης 4, Παλάσκας 8, Λιάπης 1, Αποστόλου, Σεϊρεκίδης 3, Καραγκιοζόπουλος 2, Βελισσαρίου, Νικολαΐδης

Διαβάστε ακόμη...