Δηλώσεις Χαριτωνίδη-Ηλιοπούλου ενόψει Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλεϊ νεανίδων

Από acpaok.gr: Για την έναρξη της Τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος νεανίδων βόλεϊ, μίλησαν στο acpaok.gr, ο προπονητής, Γιάννης Χαριτωνίδης, και η αθλήτρια, Ελισάβετ Ηλιοπούλου.
Πηγή: acpaok.gr
Δηλώσεις Χαριτωνίδη-Ηλιοπούλου ενόψει Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλεϊ νεανίδων

Γιάννης Χαριτωνίδης:

«Μετά από αρκετό καιρό τελικά θα ξεκινήσει η Τελική φάση των Πανελληνίου Πρωταθλήματος νεανίδων. Έχουμε προετοιμαστεί όλο αυτόν τον καιρό αρκετά, τα κορίτσια έχουν δουλέψει σκληρά. Σε ένα Final-4 όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες κατάκτησης, από κει και πέρα πάντα ο ΠΑΟΚ παίζει για πρώτη θέση, η οποία είναι μέσα στους στόχους μας.».

Ελισάβετ Ηλιοπούλου:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είναι ο ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νεανίδων. Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που παρά τις δύσκολες συνθήκες φροντίσαμε να επανέλθουμε στους αγωνιστικούς μας ρυθμούς. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και όλες θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε τον στόχο μας. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια, να το χαρούμε όλες, και πάνω απ' όλα χωρίς τραυματισμούς!».

Διαβάστε ακόμη...