«Οι συγκυρίες δεν μας βοηθούν»

Από inpaok.com : Για τη σύσταση του νέου Δ.Σ. μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλύτερα από πέρσι.
Πηγή: inpaok.com
«Οι συγκυρίες δεν μας βοηθούν»

Αναλυτικά:

«Πέρσι είχαμε μία εφιαλτική χρονιά, και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά. Δεν πιάσαμε κανέναν από τους στόχους μας. Σίγουρα το σήμερα είναι καλύτερο από το αύριο, για το οποίο έχω τις αμφιβολίες μου. Ευχαριστώ τον κ.Χατζόπουλο και τον κ.Τριλυράκη που ήρθαν σε μία δύσκολη στιγμή. Ο κ.Χατζόπουλος, φίλος της μπασκετικής ομάδας, ακολουθούσε την ομάδα παντού. Ο κ.Τριλυράκης είναι καινούριο μέλος, όχι όμως του ΠΑΟΚ, καθώς υπήρξε στο παρελθόν μέλος της ΠΑΕ με τον κ.Ζαγοράκη.

Τον ευχαριστώ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Πέρσι τέτοιον καιρό, δεν υπήρχε ούτε διοίκηση ούτε ομάδα, κάνοντας όλες μας τις «δουλειές» πολύ γρήγορα και χωρίς προγραμματισμό. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, είμαστε ήδη στην 17η μέρα της προετοιμασίας, και όλα έως τώρα πάνε καλά. Φέτος, οι συγκυρίες δεν μας πάνε όπως θέλουμε, γιατί βασιζόμαστε στα εισιτήρια. Μην ξεχνάτε ότι πέρσι κάναμε 2, κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό. Ο κόσμος θα μας λείψει πολύ, όπως και τα έσοδα. Καλωσορίζω και τον Ηλία Πετρογιάννη, ο οποίος υπήρξε και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ προέρχεται από μία αμιγώς ΠΑΟΚτδήδικη οικογένεια».

Για τα τηλεοπτικά: «Οι δύο μεγάλοι έκαναν μία ενέργεια, σπάζοντας το συμβόλαιο με την Cosmote TV, ώστε να έχουμε κεντρική διαχείριση και να παίρνουν λίγα λιγότερα. Αυτό το δεχθήκαμε, καθώς έτσι παίρνουμε περισσότερα χρήματα, από τα 2 εκατομμύρια που μοιραζόμασταν οι 11 ομάδες. Εκκρεμούν ακόμη συζητήσεις».

Διαβάστε ακόμη...