Κορέια : “Καταστροφή ένας πιθανός αποκλεισμός για την Μπενφίκα”

Από sfina.gr: Για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπεσίκτας και στο τι πρέπει να κάνει ο Αμπέλ Φερέιρα για να σταματήσει τους Πορτογάλους, μίλησε ο Μιγκέλ Κορέια.
Πηγή: sfina.gr
Κορέια : “Καταστροφή ένας πιθανός αποκλεισμός για την Μπενφίκα”

Ο αρχισυντάκτης της A Bola αναφέρθηκε στην μεταγραφική ενίσχυση της Μπενφίκα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και την πίεση που έχει για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιγκέλ Κορέια :

«Δεν είπανε κάτι σοβαρό, γνωρίζανε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν μια από τις πιθανές ομάδες που θα έβρισκε μπροστά της. Προετοιμάζεται πλέον για ένα δύσκολο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη.

Κανονικά η Μπενφίκα δεν έχασε σημαντικούς παίκτες και πήρε τον Βερτόνγκεν από την Τότεναμ και τον Έβερτον από την Γκρέμιο, θα παίξουν και οι δυο βασικοί με τον ΠΑΟΚ. Φτιάχνει μια δυνατή ομάδα γιατί έχει βάλει στόχους για να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ όμως, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει κερδίσει ποτέ στην καριέρα του την Μπενφίκα, όμως για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.

Για τον ΠΑΟΚ δεν είναι καλό που θα παίξει χωρίς κόσμο. Για να κερδίσει την Μπενφίκα δεν πρέπει να αφήσει την μπάλα και να έχει τον έλεγχο.

Κέρδισε δυο φορές τον Ζεσούς, αλλά ποτέ την Μπενφίκα ο Φερέιρα. Ο ΠΑΟΚ άρχισε πιο νωρίς την προετοιμασία και αυτό μπορεί να είναι καλό, αλλά χρειάζεται προσοχή. Θα ήταν κακό για τον Ζεσούς να αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ και βγει εκτός του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπενφίκα γνωρίζει καλά την Τούμπα, κέρδισε 4-1 την τελευταία φορά που έπαιξε εκεί. Έχει παίκτες με πολύ πείρα και δεν φοβούνται να παίξουν εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει σκληρά στο ματς και να μην αφήσει να ελέγξει την Μπενφίκα. Ο Φερέιρα γνωρίζει πολύ καλά την Μπενφίκα και θα φτιάξει μια τακτική για την σταματήσει.

Αποκλεισμός σημαίνει καταστροφή για την Μπενφίκα! Ο πρόεδρος έβαλε πολλά λεφτά για μεταγραφές και θα είναι πολύ άσχημο για την Μπενφίκα να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Κέρδισε χθες την Μπόρνμουθ με 2-1 και έχει το Σούπερ Καπ με την Μπράγκα μπροστά της και θα έχει ευκαιρία να δει την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ πως αγωνίζεται σε ένα σημαντικό παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη...