Κατσουράνης : “Γνωρίζει καλά την Μπενφίκα ο Φερέιρα, είναι δυνατός ο ΠΑΟΚ”

Από thessports.gr: Ένα από τα πρόσωπα που συνδέουν τον ΠΑΟΚ και την Μπενφίκα, αναμφίβολα, είναι ο Κώστας Κατσουράνης.
Πηγή: thessports.gr
Κατσουράνης : “Γνωρίζει καλά την Μπενφίκα ο Φερέιρα, είναι δυνατός ο ΠΑΟΚ”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής πέρασε τόσο από τον Δικέφαλο, όσο και από την πορτογαλική ομάδα και μίλησε σε πορτογαλική ιστοσελίδα για την μονομαχία των δυο στην Τούμπα.

Αναλυτικά ο Κατσουράνης μιλώντας στην ιστοσελίδα sapo.pt αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής :

"Πιστεύω ότι η Μπενφίκα είναι φαβορί, είναι μια πιο έμπειρη ομάδα και με τον Ζόρζε Ζεσούς στον πάγκο ξανά ξέρω ότι θα κάνουν μια καλή και ισχυρή ομάδα. Όμως, απλά ένα παιχνίδι, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι είναι δύσκολο για την Μπενφίκα και καλύτερα για τον ΠΑΟΚ το ότι πρόκειται για παιχνίδι 90 λεπτών. Η Μπενφίκα έχει περισσότερη εμπειρία και επομένως, έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει την πρόκριση, ωστόσο, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική γιατί ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα", είπε αρχική του τοποθέτηση για το "ζευγάρωμα" του ΠΑΟΚ και της Μπενφίκα.

Για την παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ είπε : "Είναι πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ να έχει τον Αμπέλ Φερέιρα προπονητή καθώς «νωρίζει τον Ζεσούς και τους παίκτες της Μπενφίκα. Μπορεί να αναλύσει καλύτερα την Μπενφίκα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ : "Δουλεύουν ομαδικά, αλλά έχουν καλούς παίκτες, όπως ο Πέλκας, όπως ο Άκπομ, ο Τζόλης, ο έμπειρος Ελ Καντούρι που είναι πολύ καλός παίκτης. Για μένα, ο Πέλκας και ο Ελ Καντούρι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν. Στην άμυνα έχουν έναν πολύ καλό παίκτη, 19 ετών που έχει παίξει στον Π[ΑΟΚ για πολλά χρόνια τον Μιχαηλίδη και το ίδιο με τον άλλο νεαρό τον Τζόλη ο οποίος σκόραρε δυο γκολ και έκανε μια ασίστ στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Είναι νέος, γρήγορος. Για αυτούς τους δύο παίκτες είναι οι πρώτοι αγώνες στην Ευρώπη, δεν έχουν εμπειρία, αλλά έχουν πολύ ταλέντο, είναι επικίνδυνα και εναντίον της Μπενφίκα θα αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία".

Για το γεγονός ότι το ματς θα γίνει σε άδεια Τούμπα : "Για την Μπενφίκα μπορεί να είναι καλό να μην έχεις οπαδούς, αλλά ίσως είναι επίσης καλό για τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν θα υπάρξει τόσο μεγάλη πίεση. Με παίκτες τόσο νέους και η ατμόσφαιρα μπορεί να επηρεάσει. Κατά τη γνώμη μου, θα είναι κακό για τον ΠΑΟΚ να μην έχει τους φιλάθλους του στο γήπεδο και καλό θα είναι για την Μπενφίκα".

Διαβάστε ακόμη...