Η απάντηση του Βιεϊρίνια, η επόμενη κίνηση του ΠΑΟΚ…

Από paok24.com: Μένει ή φεύγει ο Βιεϊρίνια. Φθάνει ο καιρός για την απόφαση...
Πηγή: paok24.com
Η απάντηση του Βιεϊρίνια, η επόμενη κίνηση του ΠΑΟΚ…

Ένας μήνας πέρασε από τότε που διαπιστώθηκε σημαντική απόσταση μεταξύ ΠΑΟΚ και Αντρέ Βιεϊρίνια. Τότε, το PAOK24 αναφέρθηκεμε λεπτομέρειες και στην πρώτη πρόταση του ΠΑΟΚ (900 χιλιάδες πάγια) που κατατέθηκε πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα πλέι οφ και στην δεύτερη πρόταση που και ο ίδιος ο παίκτης γνώριζε (αφού προειδοποιήθηκε) ότι θα είναι μειωμένη.

Από τότε έγιναν πολλά, σχολιάστηκαν δεξιά και αριστερά πολλά περισσότερα, αλλά αλήθεια είναι ότι και οι δύο πλευρές δεν εκτέθηκαν δημοσίως και πρόσεξαν πάρα πολύ τις όποιες αντιδράσεις και τα σχόλιά τους. Όλα έγιναν έτσι ώστε οι συζητήσεις να συνεχιστούν και μαζί... η προσπάθεια για να βρεθεί λύση.

Που βρισκόμαστε όμως τώρα;

Με βάση το ρεπορτάζ του PAOK24, τις τελευταίες ημέρες ο Βιεϊρίνια απάντησε στην τελευταία πρόταση του ΠΑΟΚ, κατέθεσε την δική του αντιπρόταση και έδειξε να αντιλαμβάνεται την αλλαγή πολιτικής της ΠΑΕ στα υψηλά συμβόλαια. Το ποσό που πλέον συζητείται είναι πολύ μικρότερο από το αρχικό που πρότεινε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης και ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτό της δεύτερης πρότασης.

Από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει τι θα πράξει με τον Βιεϊρίνια σε ένα σίριαλ που προφανώς δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμη. Ό τι είναι να γίνει θα συμβεί το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...