Ανακοινώνονται η πλήρης σύνθεση της ΚΕΔ και τα θέματα της εκλογικής ΓΣ

Από sdna.gr: Παρουσία του νέου προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, θα διεξαχθεί και η επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπή της ΕΠΟ, που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.
Πηγή: sdna.gr
Ανακοινώνονται η πλήρης σύνθεση της ΚΕΔ και τα θέματα της εκλογικής ΓΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA o Κλάτενμπεργκ θα ανακοινώσει τα ονόματα των δύο επιπλέον συνεργατών του, μετά τους Σνόντι και Καπέλα, που θα είναι Έλληνες και σύμφωνα με το σχεδιασμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή δεν θα ασχολούνται με τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ο Κλάτενμπεργκ στην προηγούμενη συνεδρίαση της ΕΕ είπε ότι περνάει από συνεντεύξεις τους υποψήφιους συνεργάτες του στην ΚΕΔ και απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα είναι Έληνες ή όχι.

Στη ίδια συνεδρίαση θα αποφασιστούν τα θέματα που θα συζητηθούν στην εκλογική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου, από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Για το θέμα, όπως έγινε γνωστό χθες από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες συνάντηση Αυγενάκη – Γραμμένου, όμως η επιστολή των FIFA/UEFA που κάνει λόγο για «αθέμιτες παρεμβάσεις» σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΟ ανάβει το «πράσινο φως» στην ομοσπονδία να προχωρήσει στην υλοποίηση των αποφάσεων της.

Τέλος θα εγκριθούν οι κανονισμοί της επόμενης αγωνιστικής περιόδου όπως ο ΚΑΠ, Πειθαρχικός Κώδικας κ.α.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...