«Έπιασε» δουλειά το χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Στο γήπεδο Μίκρας ξεκίνησε η προετοιμασία του τμήματος χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Πηγή: acpaok.gr
«Έπιασε» δουλειά το χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ

Ο έφορος του τμήματος, κ. Δημήτρης Χασεκίδης, αφού καλωσόρισε τις παίκτριες και το τεχνικό τιμ, μίλησε για τους στόχους της ομάδας, οι οποίοι είναι η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και μια αξιοπρεπή πορεία στο EHF CUP, ενώ ευχήθηκε μία χρονιά γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Στη συνέχεια, το δίδυμο Πελεκίδη-Βακάλη ανέλαβε δράση ξεκινώντας το βασικό πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τόσο με, όσο και χωρίς μπάλα.

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν όλες οι παίκτριες του ΠΑΟΚ, πλην της τερματοφύλακα, Marija Oljaca, η οποία αναμένεται στην χώρα μας τις προσεχείς ημέρες.

Φυσικά, τα μέτρα πρόληψης κατά του COVID τηρήθηκαν με απόλυτη ευλάβεια, όπως επιτάσσει το γράμμα του νόμου.

Μετά την πρώτη προπόνηση του τμήματος, ο έφορος, κ. Δημήτρης Χασεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινάμε και στο γυναικείο τμήμα χάντμπολ την προετοιμασία μας εντός αγωνιστικού χώρου. Μας δημιουργεί χαρά και έντονες υποχρεώσεις λόγω της δυσκολίας που υπάρχει στην εποχή μας με την πανδημία, αλλά και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Παρόλα αυτά, με την υποστήριξη του Α.Σ. ΠΑΟΚ, του Προέδρου κ. Αθανάσιου Κατσαρή, και του Ιβάν Σαββίδη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να διεκδικούμε επάξια εκ νέου το νταμπλ, αλλά και μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Καλούμε όλο τον κόσμο να σταθεί αρωγός, όπως αυτός μόνο γνωρίζει, και σε αυτή τη προσπάθεια».

Καλή χρονιά κορίτσια!

Διαβάστε ακόμη...