H συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Κούτσια

Από thessports.gr:Με θετικό τρόπο έκλεισε για τον ΠΑΟΚ και τον Κούτσια η συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου τους.
Πηγή: thessports.gr
H συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Κούτσια

Όπως γράφει η FORZA, που κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο, ο 16χρονος επιθετικός υπέγραψε το απόγευμα της Παρασκευής νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, με αυξημένες αποδοχές, χωρίς ρήτρα.

Ο Κούτσιας και η οικογένειά του έδειξαν μεγάλη διάθεση συνεργασίας, καθώς επιθυμία του 16χρονου είναι να παίξει στον ΠΑΟΚ κι από την ώρα, που ενημερώθηκε πως θα είναι μέλος της πρώτης ομάδας και του έγινε μια σημαντική αύξηση στα χρήματα, που παίρνει, δέχτηκε να υπογράψει χωρίς πολλή συζήτηση.

Μάλιστα, ο νεαρός και η οικογένειά του δέχτηκαν τον όρο του ΠΑΟΚ να μην υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να φύγει από την Τούμπα χωρίς τη συγκατάθεση της ομάδας.

Ο λόγος που ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να βάλει ρήτρα, είναι το γεγονός ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεπεράσει την όποια ρήτρα θα έμπαινε στο συμβόλαιο και να την κάνει να φαίνεται μικρή, έτσι όπως αλλάζουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Στο προηγούμενο συμβόλαιο του Κούτσια υπήρχε ρήτρα 1.000.000 ευρώ, που όταν μπήκε φαίνονταν εξωπραγματική, ωστόσο μετά τη ραγδαία εξέλιξή του, τον τελευταίο καιρό φαίνονταν πολύ μικρή και υπήρχε ο κίνδυνος να φύγει.

Διαβάστε ακόμη...