Αρνητικά τα τεστ covid-19, ξεκινά η προετοιμασία

Από paok24.com:Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, όλοι παίκτες βγήκαν καθαροί και έτσι η ομάδα είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Αρνητικά τα τεστ covid-19, ξεκινά η προετοιμασία

Η πρώτη μέρα της νέας σεζόν για τους παίκτες του ΠΑΟΚ είχε το τεστ για τον covid-19 μέσα από μία διαδικασία που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας και συγκεκριμένα τη θύρα 3 του γηπέδου.

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και το προπονητικό τιμ της ομάδας είχαν καθαρές εξετάσεις από τον ιό και έτσι χωρίς να χάσουν χρόνο θα ξεκινήσουν για τα καλά την προετοιμασία της νέας σεζόν με το πρώτο φιλικό να είναι προγραμματισμένο για σήμερα Σάββατο 22 Αυγούστου.

Διαβάστε τι ανέφερε η επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφορικά με τις εξετάσεις των παικτών και το πρόγραμμα που έρχεται, αλλά και τις δηλώσεις του κ. Χασεκίδη:

"Η εταιρεία Experiment παρείχε τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής των τεστ για COVID - 19 και την ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες της!

Για την διεξαγωγή των COVID τέστ, ο Έφορος του τμήματος χάντμπολ ανδρών, Δημήτρης Χασεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές που διανύουμε, με τις απαιτήσεις να είναι ιδιαίτερα μεγάλες όσον αφορά την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και την εξασφάλιση της υγείας των αθλητών μας. Ήταν απαραίτητο να περάσουν οι αθλητές μας το τέστ, από τη στιγμή που στα προγραμματισμένα φιλικά θα έρθουν σε επαφή με αθλητές άλλων ομάδων. Ευχόμαστε να μη μας βρει ο ιός, αλλά προσπαθούμε ταυτόχρονα να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να ελέγχουμε ξανά και ξανά την υγεία των αθλητών και, σε περίπτωση που μας χτυπήσει ο ιός την πόρτα να είμαστε έτοιμοι να το διαχειριστούμε»."

Διαβάστε ακόμη...