Αναλαμβάνουν δράση τα κορίτσια του ΠΑΟΚ Mateco

Από acpaok.gr: Την πρώτη συνάντηση ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ Mateco το απόγευμα της Πέμπτης 20 Αυγούστου 2020 στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena.
Πηγή: acpaok.gr
Αναλαμβάνουν δράση τα κορίτσια του ΠΑΟΚ Mateco

Τις αθλήτριες, νέες και παλιές, καλωσόρισαν ο Έφορος του τμήματος κ. Δημήτρης Χασεκίδης, ο προπονητής κ. Δημήτρης Πελεκίδης και ο βοηθός προπονητή Γιώργος Βακάλης, ευχόμενοι μία καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς, γεμάτη επιτυχίες, καθώς ο στόχος και φέτος είναι η κατάκτηση του «Νταμπλ», ενώ ταυτόχρονα η ομάδα στοχεύει και σε μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Επιπλέον, ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε από το τεχνικό τιμ στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, τονίζοντας πως πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα στο έπακρο, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα.

Η ομάδα θα ακολουθήσει ένα συντηρητικό πρόγραμμα τις πρώτες ημέρες, το οποίο θα περιλαμβάνει εξειδικευμένα τέστ, τα οποία θα δώσουν ακριβή στοιχεία για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η κάθε αθλήτρια. Κύρια μέριμνα του τεχνικού τιμ, άλλωστε, είναι η ομαλή επιστροφή και προσαρμογή των αθλητριών στην αγωνιστική δράση, με στόχο την αποφυγή προβλημάτων, που ενέχει η διάρκειας πέντε μηνών αποχή από τα γήπεδα. Τέλος, σειρά για τις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο έχουν τα CoVid τεστ, στα οποία θα υποβληθούν τις επόμενες ημέρες.

Ευχόμαστε μία καλή χρονιά, γεμάτη τίτλους και επιτυχίες!

Διαβάστε ακόμη...