«Θα τα δώσω όλα για τον ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, μίλησε για τη νέα σεζόν που έρχεται. Τόνισε πως είναι χαρούμενος που είναι εδώ και πως θα δώσει τα πάντα για τον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
«Θα τα δώσω όλα για τον ΠΑΟΚ!»

Φυσικά, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον... συμπαραστάτη τα προηγούμενα χρόνια, Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι και θα παίξει στην αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Δικεφάλου:

Για τη νέα σεζόν και τα νέα πρόσωπα της ομάδας:

«Εύχομαι υγεία και καλή μπασκετική χρόνια, ελπίζοντας. Ότι η πανδημία θα μας αφήσει σε μια κανονικότητα. Νιώθω πολύ καλά, σίγουρα είμαστε νέα ομάδα αλλά δεν έχω κάποια έξτρα πίεση, θέλουμε συγκέντρωση στο γήπεδο, αφομοιώνοντας την φιλοσοφία του προπονητή μας».

Αν νιώθει καλύτερα από το περσινό καλοκαίρι:

«Η αλήθεια είναι ότι πέρσι φάνηκε από την αρχή ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά φέτος η διοίκηση κάνει μεγάλη δουλειά, και θέλω να πω σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες να βοηθήσουν την προσπάθεια».

Για τον ένατο του χρόνο στον ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω εδώ, και θα τα δώσω όλα για την ομάδα».

Για το γεγονός ότι είχαν καιρό να κάνουν προπόνηση:

«Είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε νωρίς, χρειάζεται δουλειά για να τα καταφέρουμε».

Τι έχει να πει στους νέους παίκτες της ομάδας:

«Να είναι ο εαυτός τους, όπως είπε και ο κόουτς η ομάδα τους διάλεξε και πρέπει να δίνουν τα πάντα γιατί παίζουν για τον ΠΑΟΚ».

Για το 1 ματς τη βδομάδα:

«Θα είναι καλύτερα, θα ήθελα να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά τώρα θα έχουμε περισσότερο χρόνο. Θα είμαστε πιο έτοιμοι για τον επόμενο αντίπαλο».

Ο στόχος της ομάδας:

«Δεν έχουν έρθει ακόμα όλοι, οπότε δεν ξέρω σε τι φάση βρισκόμαστε. Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες, και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι».

Για τον Τσόχλα:

«Το μούσι αυτό είναι αξέχαστο, ο Απόλλωνας είναι φίλος εκτός από συμπαίκτης, δυστυχώς το μπάσκετ όμως είναι έτσι, και του εύχομαι καλή τύχη όπου και αν είναι και ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναβρεθούμε».

Διαβάστε ακόμη...