«Last Dance» με ρεκόρ για τους αθλητές Στίβου του ΠΑΟΚ!

Από acpaok.gr: Πολύ καλή εμφάνιση από το τμήμα στίβου στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν.
Πηγή: acpaok.gr
«Last Dance» με ρεκόρ για τους αθλητές Στίβου του ΠΑΟΚ!

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Κ23 που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα, έκρυβε πολύ καλά πλασαρίσματα για τους αθλητές μας.

Η Δήμητρα Γιλτίδου, αν και Νεάνιδα ηλικιακά (Κ23), κατάφερε να προκριθεί στα 100εμπ. και να αγωνιστεί στο πανελλήνιο γυναικών, και πάρα το ότι λίγες μέρες πριν τον αγώνα της τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, έδειξε πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον.

Ο Ευθύμης Καραγιώργος, ολοκλήρωσε τον αγώνα του στα 110εμπ. στην 10η θέση στην κατηγορία ανδρών και στην 6η θέση στην κατηγορία Κ23 ενώ στα 400εμπ. κατετάγη 9ος στην κατηγορία ανδρών και 6ος στην Κ23.

Ο Λαμπίδης Χόχρεκ Ελευθέριος σε έναν πολύ δυνατό αγώνα στη σφαιροβολία, έδειξε να βρίσκει τον καλό του εαυτό και αναδείχθηκε 5ος Πανελληνιονίκης πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Ο αθλητής έδειξε ότι είναι θέση να διεκδικήσει και πολύ καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.

Η άλτρια, Φωτεινή Χριστίνα Μίζιου, κατετάγη 12η στο άλμα τριπλούν κατηγορίας γυναικών και 8η στην Κ23. Στο μήκος η αθλήτρια κατέκτησε την 9η θέση στις γυναίκες και την 7η στις νέες.

Ο Στέφανος Τσολακιδης, στο άλμα επί κοντώ δείχνοντας σταθερότητα στα καλά άλματα, στην κατηγορία ανδρών, ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 6η θέση, ενώ στην κατηγορία Κ23 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, σε συνέχεια της επιτυχίας του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20, όπου είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο.

Σαν «σίφουνας» πέρασε από ακόμα ένα πανελλήνιο ο Θοδωρής Βροντινός καταφέρνοντας να κλείσει τη χρονιά του με τον καλύτερο τρόπο. Ο εφηβος (Κ20) αθλητής μας, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στον τελικό των 100μ. χάνοντας μάλιστα κυριολεκτικά στο νήμα το χρυσό (για ένα εκατοστό) , μετάλλιο όμως που κατέκτησε δικαιωματικά στην κατηγορία των νέων ανδρών (Κ23). Κάπως έτσι ο πρωταθλητής μας κατάφερε να ανέβει στο βάθρο σε όλα τα πανελλήνια και όλους τους αγώνες που αγωνίστηκε τη φετινή χρονιά, δείχνοντας ότι το μέλλον σίγουρα του κλείνει το μάτι αισιόδοξα.

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση και από τον Γιάννη Μανταρτζίδη, γιο του επί σειρά ετών προπονητή του τμήματος Ανέστη Μανταρτζίδη. Ο Γιάννης Μανταρτζίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ23 στο άλμα εις μήκος , ενώ κάθε χρόνο έχανε τα μετάλλια στις λεπτομέρειες. Φέτος ήρθε η ώρα να πάρει αυτό που του αξίζει, δείχνοντας μάλιστα ότι μπορεί να κάνει και πολύ μεγαλύτερα άλματα τα επόμενα χρόνια. Στην κατηγορία ανδρών κατετάγη στην 6η πανελλήνια θέση.

Η σκυταλοδρομία 4Χ100 ανδρών Κ23 αποτελούμενη από τους Καραγιώργο, Μαβιλίδη, Μανταρτζίδη και Βροντινό τερμάτισε στην 4η πανελλήνια θέση ενώ των γυναικών με τις Ιακωβίδου, Μίζιου, Γιλτίδου και Μακρή στην 8η.

Με το πέρας των αγώνων στην κατηγορία Κ23 ανδρών η ομάδα κατετάγη 2η στην συνολική βαθμολογία του πανελλήνιου πρωταθλήματος ανάμεσα σε 65 ομάδες που συμμετείχαν, επίδοση που δεν είχε επαναληφθεί στην ιστορία του τμήματος, στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Το τμήμα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις τη φετινή ιδιαίτερη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Αθλητές και προπονητές έδωσαν και την ψυχή τους για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.

Τα αποτελέσματα των αγώνων δείξανε ότι η συστηματική δουλειά που γίνεται από όλες τις πλευρές αποδίδει. Μάλιστα, η συνολική βαθμολογική συγκομιδή που έγινε φέτος, αποτελεί για κάποια πρωταθλήματα ρεκόρ Συλλόγου.

Στη συνολική βαθμολογία και αξιολόγηση που θα ανακοινωθεί από τον ΣΕΓΑΣ, αναμένεται βελτίωση στη γενική κατάταξη για το τμήμα στίβου (Πέρσι 34η θέση ανάμεσα σε 340 σωματεία).

Συγχαρητήρια σε όλους! Ραντεβού από Σεπτέμβρη!

Διαβάστε ακόμη...