«Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον Καμίλ Γκράμπαρα»

Aπό sdna.gr: Στα υπόψιν του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 21χρονος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Καμίλ Γκράμπαρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αγγλίας.
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον Καμίλ Γκράμπαρα»

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα goal.com, ο Πολωνός είναι υπό παραχώρηση από τους πρωταθλητές Αγγλίας με την μορφή δανεισμού και τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και το Αμβούργο παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, τα δεδομένα είναι πιο περίπλοκα με την έννοια πως για να κινηθούν οι «ασπρόμαυροι» για τερματοφύλακα θα πρέπει να γίνουν νωρίτερα άλλες κινήσεις που αφορούν αποδεσμεύσεις και αποχωρήσεις. Στην παρούσα φάση ο ΠΑΟΚ έχει στο δυναμικό του Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ρέι και Μελίσσα...

Μόνο με αυτά τα δεδομένα στο τραπέζι του είναι σαφές πως θα πρέπει να αποδεσμεύσει τουλάχιστον έναν τερματοφύλακα ενώ για να κινηθεί στην απόκτηση άλλου -ακόμη και με τη μορφή δανεισμού- θα πρέπει να δρομολογήσει περαιτέρω εξελίξεις.

Συν τοις άλλοις, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, με το χρόνο να κυλάει αντίστροφα για το παιχνίδι κόντρα στη Μπεσίκτας, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να γίνει το οτιδήποτε καθώς έχει παρθεί η απόφαση να στραφεί η προσοχή στην Ευρώπη και κατόπιν στα ανοιχτά ζητήματα.

Διαβάστε ακόμη...