AC PAOK TV: Season 2020-2021

Από acpaok.gr:Η σεζόν 2019-2020 μπορεί να ολοκληρώθηκε, αφήνοντας μία... "πικρή" γεύση, καθώς δεν κατάφερε να φτάσει ως το τέλος της, ο ΠΑΟΚ, όμως, ξεκινάει τη νέα σεζόν με αισιοδοξία για το μέλλον, όσο κι αν αυτό είναι δύσκολο τις μέρες που διανύουμε, αφού η πανδημία του Co-Vid δεν επιτρέπει την άρτια λειτουργία όλου του φάσματος του αθλητισμού.
Πηγή: acpaok.gr
AC PAOK TV: Season 2020-2021

Με τις συνθήκες να είναι ιδιαίτερες, ο ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσει να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε το 2019 με τις Live Streaming μεταδόσεις των αγώνων των τμημάτων του μέσω του επίσημου καναλιού του AC PAOK TV, οι οποίες, με βάση τις παρούσες συνθήκες και το πλάνο των κεκλεισμένων θυρών, θα έχουν ως κύριο και βασικό στόχο να φέρουν το φίλαθλο κοινό δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια των τμημάτων.

Το AC PAOK TV, ένα πρότζεκτ που στοχεύει στην προβολή των ερασιτεχνικών αθλημάτων και στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο ευρύτερο φάσμα του, ήρθε για να μείνει!

Κάνε εγγραφή στο AC PAOK TV σήμερα!

Για επικοινωνία με σκοπό την χορηγική προβολή και συνεργασία μέσω των Live Streaming μεταδόσεων, αποστείλετε το αίτημά σας στο [email protected].

Διαβάστε ακόμη...