Κοιτάει Ελ Καντουρί και Σάκχοφ η Κροτόνε

Από paok24.com: Το όνομα του ΠΑΟΚ παίζει καθημερινά στην Ιταλία και έτσι σήμερα σείρα είχε ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου, Εβγκέν Σάκχοφ.
Πηγή: paok24.com
Κοιτάει Ελ Καντουρί και Σάκχοφ η Κροτόνε

Η ομάδα της Κροτόνε κέρδισε τον προβιβασμό της στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας με τη δεύτερη θέση που πήρε φέτος στην Serie B και έτσι θέλει να θωρακίσει την ομάδα της για την επόμενη σεζόν που έρχεται στην Serie A.

Η ιταλική ομάδα λοιπόν κοιτά την ενίσχυσή της στον άξονα και ήδη στα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ο ΠΑΟΚ έχει την τιμητική του. Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο που έχει μετατρέψει τις μεταγραφές σαν αποκλειστικό του αντικείμενο, αναφέρει ότι η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, βλέπει τον Ομάρ Ελ Καντουρί που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2021, αλλά και τον Εβγκέν Σάκχοφ που πέρσι ήταν στην Λέτσε και υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Για την ακρίβεια ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει:

"Η ομάδα της Κροτόνε στην επιστροφή της στην Serie Α θέλει να κρατήσει τους έμπειρους παίκτες που είχε στο ρόστερ της, ενώ κοιτά και την ενίσχυσή της για τη νέα σεζόν. Οι πρώτες επαφές της ομάδας είναι για τον γεννημένο το 1990, Ομάρ Ελ Καντουρί που έχει παρελθόν στην Ιταλία σε πολλές ομάδες και τώρα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα. Ένας άλλος στόχος που ενδιαφέρει την ομάδα της Καλαμβρίας είναι και ο πρώην μέσος της Λέτσε, Εβγκέν Σάκχοφ που είναι και αυτός 30 ετών και έχει μία χρονιά παρουσίας στην ιταλική λίγκα με 24 συμμετοχές και ένα γκολ."

Αναλυτικά το ιταλικό δημοσίευμα εδώ.

Διαβάστε ακόμη...