Οι πρώτες ημερομηνίες των φιλικών

Απο paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα την προετοιμασία, έχοντας κλείσει και αρκετά φιλικά
Πηγή: paok24.com
Οι πρώτες ημερομηνίες των φιλικών

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ξεκινάει μόνο με Έλληνες, τεστ όλων ειδών (εργομετρικά και κορωνοϊού) και μέχρι το τέλος του μήνα, αναμένεται να ενσωματωθούν και όλοι οι ξένοι.

Ο πρώτος που έχει προγραμματιστεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη, είναι ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, για την Τρίτη 18/8, ενώ όπως έκανε γνωστό από χθες και η ΚΑΕ, έχουν κλειστεί μία σειρά από φιλικά προετοιμασίας με διάφορες ομάδες της Basket League και όχι μόνο.

Οι ημερομηνίες των περισσότερων φιλικών από αυτά, είναι ανοικτές ακόμα, εκτός από το πρώτο «ξεμούδιασμα» που θα είναι με την Ελευθερούπολη στις 2 Σεπτεμβρίου.

Μέσα στις ομάδες που υπάρχει συνεννόηση για φιλικά, είναι και ο Προμηθέας, ο οποίος έκανε γνωστό σήμερα, το ακριβές πρόγραμμα του και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, προγραμματίστηκε για τις 19 Σεπτεμβρίου.

Εκείνο το διάστημα, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα (και στην Πάτρα) για μια σειρά φιλικών, που θα είναι και τα πιο σημαντικά τεστ, ενόψει της έναρξης της σεζόν...

Διαβάστε ακόμη...